Интернет реклама УБС

05.02.13

Дмитро Андрієвський: держава повинна піклуватися про дітей-сиріт та дітей-інвалідів не на папері, а на ділі


2_resize
Народний депутат України Дмитро Андрієвський взяв участь у програмі "Віра Надія Любов" на Першому національному телеканалі. У студії обговорювалися проблеми дітей-сиріт, дітей-інвалідів, які потребують особливої уваги суспільства і захисту держави. Гостя програми, Христина Бакіна, дівчина сирота в інвалідному візку, якій хірурги Київського "Інституту травматології та ортопедії" дали надію на повноцінне життя без візка, звернулася до депутата про допомогу в отриманні соціального житла у Києві. Вже декілька років її тітка оббиває чиновницькі пороги, намагаючись допомогти Христині, та все марно.
"Держава повинна піклуватися про дітей-сиріт та дітей-інвалідів не на папері, а на ділі. Сьогодні нібито ми маємо закони, які захищають таких дітей. Та насправді, через неможливість подолати бюрократичну тяганину й безвідповідальність чиновників, багато з тих, кому життєво необхідна допомога, її не отримують", – наголосив політик.
Дмитро Андрієвський повідомив, що лише за 2012 рік і перші два місяці 2013 року матеріальну допомогу в його депутатській приймальні отримало 27 сімей: з них п’ятеро, що мають важкохворих дітей. Загалом, за цей період на допомогу дітям було спрямовано понад півмільйона гривень. Це кошти депутатського фонду і його особисті кошти.
О. Колодій

Немає коментарів:

Дописати коментар