Интернет реклама УБС

06.04.14

Деякі аспекти роботи міліції

Треба передусім прагнути перетворити міліцію на професійний озброєний кулак і робити це без коливань. Проводити звільнення підрозділів як від невмілих працівників, так і від тих, хто проявляє нелояльність до нової влади.
Потрібно формувати міліцію виключно з надійних, відданих народній владі людей. Першою, основною умовою народної міліції має бути, щоб усі керівні особи складалися з чесних, виключно відданих новій народній владі осіб. Ніяких відступів у цьому випадку не має робитися  тільки за такої умови міліція стане випробуваною охороною завоювань Майдану. Нижчі чини міліції також повинні підбиратися виключно з прихильників нової влади.
На роботу в міліцію повинні надходити громадяни, що визнають нову владу. Не можуть прийматися судимі. 

Лише тверда дисципліна серед співробітників міліції, свідомість обов'язку в загальній роботі не за страх, а за совість повинні лягти в основі роботи з укріплення нової влади. Для служби в міліції необхідна повна самовіддача і готовність захищати людей. Дії повинні бути рішучими проти провокаторів, тим більше озброєних, міліція повинна захищати власних громадян, на яких нападають бандити, не боятися коректно, але жорстко подібні дії припиняти на місці, активно застосовуючи силу - дозволені законом методи і засоби, особливо враховуючи стан у країні. Бути на варті революції зі зброєю в руках - це святий обов'язок і обов'язок кожного міліціонера .

Ігор Друженко

Немає коментарів:

Дописати коментар