Интернет реклама УБС

28.07.14

Треба їхати через все місто, але немає грошей на автобус або таксі, що робити?


Були опитані люди і ось що вони відповіли:

-    Саме вірне рішення - подзвонити другу з машиною і попросити його, що б він Вас відвіз. Якщо ж друга такого немає (що в наш час буде досить дивною річчю) - шукайте серед сусідів. Взагалі не сидіть склавши руки, а дійте. Проявіть ініціативу самі інакше йти дійсно доведеться пішки (Якщо це літо - можна на велосипеді). Можна так само спробувати проїхати зайцем. Але це рішення може мати певні наслідки для Вас і Вашого гаманця.

-   На громадському транспорті. Поки до Вас контролер автобуса, наприклад, добереться, ось Ваша зупиночка - іншу і проїдете. Висадить контролер, а Ви, не пручаючись, виходьте, і сідайте в наступний автобус. І так тихим ходом і доберетеся до місця призначення. Годиться автобус, тролейбус, трамвай, і навіть маршрутка іноді, особливо якщо платити при виході (вийшов - і бігом подалі)).

-      Іти пішки. По дорозі думати про свою долю. Можливо, така прогулянка допоможе уникнути в майбутньому таких ситуацій, коли немає грошей і немає де взяти. Спочатку не на що їхати, потім нічого надіти і, як фінал, нічого їсти.
-       Якщо ви не педантична людина, то запропонуємо скористатися методом, який не раз "бачили" в міських маршрутках - людина просто підходить до водія і пояснює ситуацію. Частіше цим способом користуються люди з маргінальского стану, але бувають різні ситуації в житті у кожного ... але просто попросити когось заплатити за себе я б не змогла ...
-         Попросити сусідів або колег на роботі

-         Як самий крайній варіант можна швидко оформить кредитну картку, наприклад МТС.
Або в борг взяти. А ще чарівністю своєю вселити водієві, що віддаси коли з'являться. Номер телефону попросити) а раптом це потім приємна зустріч у неформальній обстановці закінчиться весіллям)

-     Дуже просто, підняти руку і зупинити будь-яку попутну машину (поясніть в чому справа), якщо відмовить, ловите іншу, хто небудь обов'язково знайдеться. Для безпеки цієї поїздки порадимо зупиняти, попередньо зателефонувавши знайомій людині і назвати номер машини (можна смс).

-    Я б подзвонила якомусь хорошому товаришеві чи подрузі і попросила б мене відвезти, ну можна ще кого-небудь з родичів попросити або грошей зайняти у когось із друзів або сусідів, родичів ...

Л. Русич
С. Малий

Немає коментарів:

Дописати коментар