Интернет реклама УБС

24.12.14

Внесення змін до закону про РНБО дозволить Україні перемогти у війні, - Матейченко

Депутат Верховної Ради від фракції "Народний фронт", командир добровольчого батальйону "Артемівськ" Костянтин Матейченко заявив, що законопроект про систематизацію повноважень РНБО, голосування по якому було провалено напередодні, буде прийнятий в найближчі дні. 

Таку думку він висловив в ефірі програми "Про головне" на телеканалі УТ -1 у вівторок, 23 грудня, повідомили в прес-службі НФ. 

"Я не сумніваюся в тому, що протягом найближчих днів, можливо, у четвер, закон про зміни до РНБО буде прийнятий. Сьогодні (23 грудня. - Ред.) Був фальстарт", - зазначив депутат. 
"Я як безпосередній учасник подій на Сході України можу сказати, що відсутність взаємодії між силовими відомствами - МВС, СБУ, військовими, Нацгвардією та іншими - це реальна проблема. З нею стикаєшся постійно, щодня", - зазначив Костянтин Матейченко. 

"Раніше РНБО був, як хтось влучно висловився, відстійником для" збитих льотчиків ". Зараз у нас по факту йде війна, і ми хочемо в структурі, яка не працювала, щось змінити, щоб перемогти в цій війні", - пояснив депутат. 

Відповідаючи на запитання ведучого він уточнив, що ставка Верховного Головнокомандувача створюється після введення воєнного стану. "Зараз війни як такої де-юре немає, де-факто вона існує. Давайте змінимо закони, прийняті для мирного часу, в ті реалії, в яких ми сьогодні живемо", - закликав Костянтин Матейченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар