Интернет реклама УБС

17.01.15

Підбито підсумки II Національного екологічного фотоконкурсу для любителів і професіоналів «Життя всупереч...»

Підбито підсумки II Національного екологічного фотоконкурсу для любителів і професіоналів «Життя всупереч...». Всі бажаючі зможуть побачити виставку робіт переможців, а також спеціально відібрану експозицію фотографій інших учасників конкурсу в Музеї історії Києва за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 7.

Урочиста церемонія нагородження переможців фотоконкурсу в номінаціях «Професіонали» та «Любителі», а також вручення «Призу глядацьких симпатій» відбулась в день відкриття виставки — 13 січня 2015 року. 

Переможці конкурсу були визначені за результатами роботи професійного журі, до складу якого увійшли Юрій Косін — український фотограф, викладач, член НСФХУ; Костянтин Чернічкін — професійний фотограф; Павло Гудімов — музикант, видавець, власник арт-центру «Я Галерея»; Людмила Воронова — маркетинг-менеджер компанії Canon в Україні.

Переможці в номінації «Професіонали»:

                     I місце. Голубцов Андрій Ігорович з фотографією «Полонений»;

                 II місце. Дядюра Валерій Васильович і його робота «Гістограма життя»;



                      III місце. Коробка Ярослав Володимирович і «Вирощуючи людяність».



Переможці в номінації «Любителі»:

I місце. Шаблов Юрій Вікторович і «Символи»;

                                      II місце. Смик Ілля Миколайович і «Рибне місце»;


III місце. Кирич Ірина Володимирівна з «Має бути чисто».

Володарем «Призу глядацьких симпатій» за підсумками голосування користувачів на сайті фотоконкурсу став Пастернак Андрій Ігорович і його фоторобота «Грибовицьке сміттєзвалище».

Ініціатором проведення II Національного екологічного фотоконкурсу для професіоналів і любителів «Життя всупереч...», що стартував 18 вересня 2014 року, стала компанія Canon за підтримки фотоспільноти Foto.ua. Конкурс, організований компанією, надав любителям і професіоналам можливість поділитися своїм баченням найважливіших екологічних проблем в Україні.

Роботи учасників конкурсу стали черговим закликом до більш відповідального ставлення до оточуючого нас світу й ще раз продемонстрували, що природа, незважаючи на всі перешкоди, що зводяться на її шляху людиною, зберігає волю до життя.

Леонід Русич

Немає коментарів:

Дописати коментар