Интернет реклама УБС

13.07.15

Kiev Sunday Breakfast 2015

5 липня в парку імені Тараса Шевченка пройшов Kiev Sunday Breakfast (#KievSundayBreakfast). Вже вдруге киян та гостей столиці познайомили  з традиційними сніданками з усього світу. 
На одному майданчику гості спробували сніданки з усього світу: американські, голландські, англійські, французькі, італійські, каталонські, українські, і багато сніданків з інших країн. В меню пікніка були також вегетаріанські та "здорові" сніданки.
«Головна ідея пікніка - створити у киян культуру сніданків і правильного способу життя. На одному майданчику гості пікніка змогли спробувати сніданки з усього світу. В меню пікніка завжди є місце вегетаріанським і веганським стравам. Зараз «ягідно-овочевий сезон», а це означає, що всі любителі детокс дієти будуть щасливі від тієї кількості смузі, яке ми готуємо», говорить Сергій Климов, організатор Kiev Sunday Breakfast. 
На головній сцені парку дієтологи і спортсмени розповідали про правильне харчування, побудову свого раціону і спортивну складову життя.
Кожен бажаючий міг повправлятися у спортивних змаганнях на пікніку. Був і чемпіонат з петанку, і настільний теніс, і футбол, і крокет, і бадмінтон – ігри на будь-який смак та вік. 
З самого ранку Kyiv Sunrise Yogaz провели сеанс з йоги та фітнесу. Усі бажаючі могли прийти та приєднатися до любителів релаксу та ранкової зарядки.
Атмосфера у парку цілісінький день була дуже теплою та дружелюбною, усі місця для відпочинку були заповнені людьми. Пікнік відвідали і сім’ї з маленькими дітьми, і компанії друзів. Також були і любителі побути наодинці з собою, зі своєю собакою або ж з улюбленою книгою. 
«Такі заходи об’єднують. Я прийшла сюди одна, але не відчуваю себе самотньою. Довкола всі посміхаються, грає чудова весела музика, багато смачнючої їжі, ось за бісквітом з морозивом вже втретє повертаюсь – смакота! І, знаєте, таке враження, ніби я знаю всіх цих людей. Гарний настрій тут вам точно гарантований!», ділиться враженнями Євгенія. 
Дійсно, цьогорічний Kiev Sunday Breakfast пройшов дуже вдало. Чудовий захід для тих, хто любить відпочинок на природі, з родиною, друзями, або ж для тих, хто просто любить смачно поїсти. 
Катерина Купрієнко

Немає коментарів:

Дописати коментар