Интернет реклама УБС

14.09.15

ПРИНЦЕСА ЦИРКУ НА ФОНІ ЛІТАЮЧИХ МОТОЦИКЛІВ

У кожного з нас слово цирк викликає самі найкращі емоції та щирі посмішки на обличчі. У когось він асоціюється зі сміливими акробатами, хтось пригадує гнучких еквілібристів, ну а чоловікам відразу на думку спадають міцні силачі, які уміють гнути металеві підкови. У малечі  слово цирк відразу викликає феєрверк радості та вир позитивних емоцій. Саме він являється найяскравішою подією якою вони можуть поділитися зі своїми друзями і на яку чікають.
У цій виставі під зоряним куполом літатимуть повітряні акробати, вражатимуть акробатичними постановками митці світового рівня з Казахстану та Білорусії, які будуть підкорювати наші гарячі серця, і викликатимуть найпалкіші емоції. Дресирувальники зі своїми тваринками-артистами дивуватимуть глядачів новими трюками. Вперше на манежі проходитиме інтерактивна-циркова вистава «Принцеса цирку», де глядачі своїми оплесками визначатимуть принцесу на кожній виставі. А ще на глядачів чекають найрізноманітніші дресировані тварини, якими можна помилуватися вживу, а не з телеканалу Animal Planet та позаздрити їх талантам. У програмі працюватимуть двогорбі верблюди, довгошерсті лами, вольові коні та багато інших не менш цікавих тваринок.
Сенсацією шоу стануть літаючі мотобайкери з Франції, з мега вражаючими трюками у повітрі, що зуміли підкорити глядачів з багатьох країн світу та здобути чимало нагород на Міжнародних фестивалях. В останню мить до наших гостей приєднався мотогонщик з Івано-Франківська. Глядачів, які прийшли до цирку посміятися від душі розвеселятиме сучасний, веселий та запальний клоун! «Принцеса цирку» стане до вподоби кожному гостю та шанувальнику циркового мистецтва.
Дмитро НАГОРНИЙ, Зоя КРАВЧЕНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар