Интернет реклама УБС

01.10.15

Рибна галузь чекає рішень Кабміну

Рибна галузь України перебуває в очікуванні рішень Кабінету міністрів, який має розглянути 16 постанов щодо реформування рибного господарства.

«Успішні реформи сьогодні це не тільки важливий індикатор того, наскільки ефективна робота органу державної влади. Це фундамент для розвитку галузі на довгострокову перспективу, якісні позитивні зміни в національній економіці, рівень життя громадян », - сказав Олексій Павленко.

Він нагадав, що Мінагрополітики затвердило комплексну Концепцію реформування рибної галузі, розроблену Держрибагентством. Вона повністю відповідає програмі діяльності Уряду, Стратегії сталого розвитку «Україна - 2020», а також коаліційної угоди та Стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій на період до 2020 року.

Одним з ключових напрямків концепції є дерегуляція ринку і спрощення умов ведення бізнесу. «Сьогодні ми винесли на Кабмін 16 постанов по рибної галузі. Всі спрямовані на дерегуляцію галузі, підвищення її інвестиційної привабливості та прозорості », - підкреслив Олексій Павленко.

Він висловив сподівання, що зазначені проекти пройдуть розгляд в максимально стислі терміни, а також запевнив, що зі свого боку Мінагрополітики надасть Держрибагентства технічну та консультаційну допомогу у впровадженні реформ.

А. Ясенський

Немає коментарів:

Дописати коментар