Интернет реклама УБС

20.10.15

Українська молодь – читаюча

Важко уявити собі життя свідомого громадянина який не читає книг. Книги учителі українців, відомі українські діячі та інші всесвітньовідомі письменники передавали свої знання потомкам через свої роботи. Вони вкладали велику частину самого себе у свої творіння, через це, їх книжки здаються такими живими, сповненими цікавих подій, різних фактів, кожна книга буквально переповнена чимось новим і загадковим, так, це і є дивовижний світ знань. 
Поглянувши навколо себе на вулиці, ви можете побачити багато читаючих людей, у транспорті, парках кафе та ресторанах, деякі з них поринають у цей загадковий світ настільки сильно, що можуть випадково пропустити свою зупинку, якщо це відбувається у транспорті, але зазвичай це рідкість. По обличчю людини можна побачити як міняється сюжет у книзі, людина може посміхатися, бути напруженою, розслабленою або навпаки дуже серйозною. Не секрет, що пізнавальні книги які читає освічена молодь це шлях до світлого майбутнього України. 
Книжки відкривають свої таємниці, натомість вони потребують цілковитої уваги від читача, і тоді, подарують незабутні почуття і враження. Багато ще й залежить від самої книги, тому, що не всі вони являються провідником до чогось нового, вони можуть завести і в оману, можуть бути переповнені фальшивих почуттів і цілковито нелогічних відносин. Такі книги слід уникати, але звичайно ж, кожна людина обирає саме ту книгу яка припала їй до душі.
Яким же книгам віддає перевагу українська молодь? На даний момент дуже популярним є серію романів автора Джорджа Мартіна під назвою Пісня льоду й полум'я, багато хто рекомендую почитати цю серію, ви скоріше за все знаєте, що за цією книгою знімають серіал Гра Престолів, багато хто полюбляє твори Стівена Кінга, і тут важко посперечатися, що ці письменники генії. Також українська молодь захоплюється творами Джека Лондона, Оскара Уайльда.
Іноді серед молоді трапляються справді цікаві рекомендації, що на їхню думку слід почитати. Так наприклад були рекомендації щодо роману Три товариші  німецького письменника-романіста Еріха Марія Ремарка, або зразу декілька творів, які рекомендують прочитати, такі як: Благоволительки (Les Bienveillantes) автор - Джонатан Літтель, Очима Клоуна (nsichten eines Clowns), Філіал автор - Сергій Довлатов, за словами респондента твори цього автора подобаються взагалі всі, тож гадаю вам буде цікаво почитати їх, далі, Бійня номер п'ять, або Хрестовий похід дітей, автор - Курт Воннеґут а також Мати Пітьма того ж автора Укрта Воннеґута. Також була рекомендація щодо книги Винні зірки, описання респондента були доволі яскраві, так приводжу прямі слова: Винні Зірки, тому, що з кожною сторінкою переживаєш все більше за героя, надихаєшся на початку книги їх образами та вчинками, їх віра та надія, все це захоплює вже с самого початку, і не відпускає аж до кінця книги. Також не залишили осторонь і такий твір як Портрет Доріана Грея, захоплюючий роман письменника Оскара Уайльда. Цей роман розкриває душі людей, вдивляється у них як хірург, подає естетику, розкриває багато різних думок, переживання героїв, відчуття цинізму, втрати, болю, жалю та інших почуттів, усе це сховано у цьому романі.
Тож як ми бачимо, українська молодь це опора і майбутнє України, треба берегти знання як зіницю ока, цінувати їх як самі великі багатства, і у майбутньому це без сумніву дасть свої плоди. 

Автор: Ростислав Лудченко 
  

Немає коментарів:

Дописати коментар