Интернет реклама УБС

21.12.15

Народні депутати -«ЄвроОптимісти» відзвітували про результати річної діяльності

Сьогодні відбувся звіт річної діяльності Міжфракційного депутатського об’єднання «ЄвроОптимісти», яке було створено 3 лютого 2015 року депутатами із фракцій «Батьківщина», «Блок Петра Порошенка», «Народний фронт», «Самопоміч» та позафракційними.
Протягом року члени МФО «ЄвроОптимісти» стали співавторами низки революційних законів у сфері антикорупції, економічної політики та публічних фінансів, енергетики, антимонопольної політики, державної служби, медіа, які були ключовими вимогами Революції Гідності.
Депутати побудували міцну й системну роботу з громадянським суспільством, піднявши можливість впливу експертів, науковців, активістів, громадських середовищ на процес вироблення та ухвалення рішень на новий рівень. «ЄвроОптимісти» через залучення громадян до законотворення сприяють трансформації українського суспільства з вертикальної в горизонтальну систему.
«ЄвроОптимісти» стали чи не унікальним прикладом політичного об’єднання, рішення в рамках якого ухвалюються без впливу фінансово-політичних груп та олігархів. Депутати запропонували суспільству новий рівень прозорості та підзвітності політиків.
Члени об’єднання змогли започаткувати міжнародний діалог високого рівня та побудувати мережу персональних контактів для лобіювання інтересів України на міжнародній арені, у тому числі через роботу в представницьких органах міжнародних структур.

Олександр Майстренко

Немає коментарів:

Дописати коментар