Интернет реклама УБС

13.02.16

Порошенко наказав почати в 2016 році виробництво ракет і боєприпасів

Президент Петро Порошенко на засіданні Ради національної безпеки і оборони наголосив на необхідності створення в Україні виробництва ракет і боєприпасів.

Про це інформуувала прес-служба глави держави і LB.ua

"Це повинні бути не тільки гасла, заклики, а конкретний термін з необхідним фінансуванням, замовленням виробництва найбільш дефіцитних видів боєприпасів", - сказав глава держави, доручивши прискорити реалізацію цього проекту

Президент також доручив державним замовникам разом з Державним концерном "Укроборонпром" при плануванні державного оборонного замовлення в 2016 році забезпечити розробку і закупівлю в інтересах Сухопутних військ ЗСУ ракетного озброєння в рамках проекту "Вільха", комплексів крилатих ракет на основі технічних рішень проекту "Нептун" нових зразків артилерійських систем, високоточних ракет і боєприпасів, протитанкових ракетних комплексів, нових засобів автоматизації артилерійських підрозділів, автоматизованих комплексів розвідки.

Особливу увагу Петро Порошенко звернув на безпілотні літальні апарати, в тому числі ударні, бронетранспортери нового покоління, засоби зв'язку та управління, навігаційну апаратуру, технології і матеріали космічної розвідки.

Крім того, як повідомив глава держави, для Повітряних сил Збройних Сил планується розробка і закупівля модернізованих літаків, вертольотів, створення зенітного ракетного комплексу середньої дальності, модернізація наявних зенітних ракетних комплексів, засобів радіолокації, станцій оптоелектронного придушення.

Для Військово-морських сил, за його словами, будуть закуплені морські засоби ураження і проаналізована закупівля бойових кораблів і броньованих артилерійських катерів.

Нагадаємо, на розгляд Ради національної безпеки і оборони Президент виніс питання про створення Національної системи кібербезпеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар