Интернет реклама УБС

12.03.16

Вільна, бо жива! Цей день в історії.

10 березня – день смерті Тараса Шевченка. Символічними стали його слова..
                                            За горами гори, хмарою повиті,
 Засіяні горем, кровію политі.
Споконвіку Прометея
Там орел карає,
Що день божий добрі ребра
Й серце розбиває.
Розбиває, та не вип’є
 Живущої крові —
Воно знову оживає
 І сміється знову
Не вмирає душа наша,
 Не вмирає воля.
                                                                         І неситий не виоре
                                                                          На дні моря поле.
                                                                          Не скує душі живої
                                                                          І слова живого.
                                                                          Не понесе слави Бога,
                                                                          Великого Бога.
Ці слова Тараса Шевченка ще раз підтверджують велику волю українців та незламність нашого духу.
З Акцією на підтримку  Надії Савченко виступили студенти та викладачі Національного педагогічного університету імені Михайла Петровича Драгоманова. На підтримку сильній і непохитній Надії Савченко, яка більше 600 днів перебуває у в’язниці країни-агресора – РФ . 
Особиста відповідальність за долю України змусила Надію стати на захист нашої Батьківщини. Споконвіків захист рідного краю від ворога вважали і вважають благородною лицарською справою, гідної похвали. 
У боротьбі за Україну впродовж уже 1, 5 року поклали своє життя більше тисячі патріотів, інші караються у московських камерах. Імена патріотів золотими літерами будуть вписані в історію нашої держави. Визначне місце у цій славній історії належатиме і Надії Савченко, яку нечесним способом, за підробленими звинуваченнями тримають в імперській камері , вони мстять за патріотизм цієї нації. Вони ніяк не можуть зрозуміти української душі, незламності духу, любов до української землі і рідної мови. Вони утримують її не за вбивство, бо доведено, що його не було, вони катують її дух за любов до України. 
СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ НАЦІОНАЛЬНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ М. П. ДРАГОМАНОВА  ВИСТУПИЛИ ЗІ ЗВЕРНЕННЯМ ДО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТА ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ  З ІНІЦІАТИВОЮ ПЕРЕЙМЕНУВАТИ ВУЛИЦЮ ТУРГЕНЄВСЬКУ НА ВУЛИЦЮ ІМЕНІ НАДІЇ САВЧЕНКО.
Світ обєднався і зрозумів велику цінність існування людини. На сьогодні підтримку Надії висловили понад 20 міністрів закордонних справ більшості країн, які обєдналися в єдиному пориві, під єдиним гаслом – гаслом життя , з яким звертаємося до Надії Савченко: «Живи, Надіє!»
Як відомо, Надія починала свою кар’єру військового у залізничних військах. Майже 300 тисяч співробітників "Української залізниці" підключаються до загальнонаціональної кампанії FreeSavchenko в підтримку української льотчиці Надії Савченко. 11 березня, о 14.10 абсолютно всі поїзди в Україні дали гудок в знак підтримки української льотчиці.   
«Країні потрібна Надія» -  з таким гаслом сотні тисяч людей в усьому світі звернулися до Президента Росії Володимира Путіна з вимогою звільнити ув’язнену Надію Савченко…
…«Я – крапля в океані, але разом ця крапля – ОКЕАН»

Олена Нужна
10.03.2016

Немає коментарів:

Дописати коментар