Интернет реклама УБС

24.04.16

Ситуація з дуетом "Потап і Настя"

Останнім часом в інтернеті стала поширюватись неправдива інформація про дует  « Потап і Настя ». Мова йде про відеозвернення дуету з проекту «Мирна Сотня» 2014 року, яке подається у спотвореному вигляді. Також в інтернеті повно фейкової інформації про те, що Потап і Настя виступали 23 лютого з концертом в Кремлі. І  у зв’язку з цим  18 квітня відбулася прес-конференція, щоб привернути увагу преси до цієї ситуації .
 «Ми навіть близько не стояли до Кремля ... За останні півтора року «Потапа і Насті» не було на території тієї країни, на якій деякі хочуть, щоб ми там були. І нас весь час туди приписують. Ми об'їхали зараз півсвіту, але в цій частині Землі не були присутн », - заявив Олексій Потапенко. Він підкреслив, що дует «Потап і Настя» працював і далі буде працювати в Україні і буде залишатися українським. За його словами, артисти повинні завжди пам'ятати, громадянами якої країни вони є.
 На прес-конференції було продемонстровано відео з ефіру одного з місцевих телеканалів міста Луцька. На цьому відео активіст, який бере участь в кампанії проти концертів дуету в західній Україні, заявив: «Ми будемо вдаватися до будь-яких законних і незаконних методів, щоб цього не допустити. І ми сподіваємося, що наша влада зробить так, щоб нам не довелося вдаватися до крайніх методів». За словами Потапа, враховуючи таку заяву, вирішено було скасувати концерт в Луцьку, запланований 18 квітня . 
Проте, шанувальники дуету, які придбали  квитки на луцький концерт,  все ж зможуть побачити своїх кумирів. За їхніми квитками вони зможуть потрапити на концерт у місті Рівне. Їх туди доставлять спеціальним автобусом.
А тепер під загрозою опинилося проведення двох концертів в Рівному - основного і додаткового - благодійного, присвяченого Дню Матері та на якому буде багато талановитих дітей і дітей з інтернатів, дітей- інвалідів, будуть воїни АТО, люди похилого віку, а також концерт в Івано-Франківську і ще двох концертів в Ужгороді. Як пояснив артист, хоча всі квитки на концерти продані, але цілком ймовірно, що активісти спробують зірвати виступ  у спосіб, який буде нести загрозу безпеці глядачів в залі.
 «Вони погрожували глядачам, безпеки нашого слухача, нашим прихильникам. А ми не можемо цього допустити ... І якщо місцева влада не в змозі будуть забезпечити безпеку людей, ми будемо скасовувати концерти, як це зробили в Луцьку », - сказав Потапенко . «Як інвалід піде з концерту, якщо буде кинуто димову шашку ... Я бачив таке в Жовтневому палаці, як кидаються петарди, кидається газ», - додав він.». 
«Я думаю, що ідея цього всього - проти таких як ми. А ми найбільш незручні люди зараз для всіх, тому що відбувається поляризація думок суспільства, а «Потап і Настя» стоять рівно посередині. Мене не можна поляризувати », - зазначив співак .
Музикант хоче привернути увагу до цієї ситуації, оскільки вона може повторитися з будь-якою іншою групою чи  артистом . «Питання в тому, що за такою ж схемою можна заборонити все що завгодно в нашому українському шоу-бізнесі. Діями двох осіб і 10 осіб за комп'ютерами закидати неправдивою інформацією будь-якого артиста і заборонити його виступ. І виходить, у нас двоє людей можуть загрожувати безпеці тисячі людей», - зазначив Потапенко. Він закликав разом зупинити подібні провокації, які в подальшому можуть призвести до більш глобальних наслідків.

Оксана Харченко

Немає коментарів:

Дописати коментар