Интернет реклама УБС

04.08.16

Кличко: У Києві не вистачить землі для учасників АТО


Як повідомляє correspondent.net наразі розробляється рішення про матеріальну компенсацію.
Кличко: У Києві не вистачить землі для учасників АТОМер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що для киян-учасників антитерористичної операції на сході України в Києві не вистачить землі, щоб задовольнити рішення Київради про виділення кожному учаснику АТО-жителю столиці земельної ділянки.
"Півтора роки тому Київрада прийняла рішення кожному учаснику АТО виділити земельну ділянку. Однак є одне але. Зараз учасників АТО, тільки киян 17,5 тисяч осіб. Це означає, що близько 2,5 тис. га ми повинні надати учасникам АТО. Давайте будемо відвертими, 2,5 тис. га в Києві немає. Це означає віддати всі парки. Такого не може бути", - повідомив Віталій Кличко в ефірі "Еспрессо.TV".

Як пояснив мер столиці, зараз розробляється рішення про матеріальну компенсацію: "кожному учаснику АТО буде виплачена грошова нагорода, за яку він при бажанні зможе купити ділянку або витратити ці гроші на свій розсуд".

"Сім'ям загиблих в АТО ми надали земельні ділянки - зробили це на останньому засіданні Київради", - зазначив Віталій Кличко.
Раніше столична влада виділила 50 гектарів землі для киян, які беруть участь в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на сході України.
Людмила Заборська

Немає коментарів:

Дописати коментар