Интернет реклама УБС

30.12.16

Цьогорічні придбання Сергія Тигіпка

Як повідомив сайт Мир, Сергій Тігіпко купив українську "дочку" однієї з провідних страхових компаній світу. Голландська страхова компанія "Aegon" залишила український ринок, продавши 100% акцій свого бізнесу в Україні українській групі "ТАС".
"TAS Group" об'єднає бізнес "Aegon Life Ukraine" з власним бізнесом в сегменті страхування життя під брендом "ТАС Life". Всі існуючі договори з клієнтами будуть продовжувати свою дію на колишніх умовах "- йдеться в прес-релізі компанії" Aegon ".
Умови угоди купівлі-продажу сторони вирішили не оприлюднювати.
Засновником і основним акціонером групи "ТАС" і її керуючої компанії є бізнесмен, колишній віце-прем'єр-міністр при уряді Миколи Азарова Сергій Тігіпко. Як відомо, в липні 2016 року його перереєстрував свою страхову групу на кіпрський офшор.

Також Сергій Тігіпко придбав "Універсал Банк".
Угода відбулася після отримання всіх необхідних дозволів від регулюючих органів - Антимонопольного комітету і Національного банку України
Фінансово-промислова група "ТАС", якою володіє бізнесмен екс-народний депутат Сергій Тігіпко, і Eurobank Group уклали угоду про покупку ПАТ "Універсал банк" (Universal Bank). Про це йдеться на сайті "ТАС".
"Група" ТАС "і Eurobank Group оголошують про закриття угоди з купівлі-продажу ПАТ" Універсал Банк "і придбання Групою" ТАС "дочірнього банку міжнародної групи. Завершення угоди відбулося після отримання всіх необхідних дозволів від регулюючих органів - Антимонопольного комітету і Національного банку України ", - йдеться в повідомленні.
Також зазначається, що угода купівлі-продажу ПАТ "Універсал Банк" укладена відповідно до довгострокової стратегії розвитку фінансового сектора Групи "ТАС" і позитивно вплине на зміцнення її позицій на банківському ринку України.
"Ми раді, що отримали всі необхідні погодження для реалізації досягнутих домовленостей по Eurobank Group. Група" ТАС ", в яку входить і" ТАСкомбанк ", динамічно розвивається і націлена на зміцнення своїх ринкових позицій. Інвестиції в ПАТ" Універсал Банк "- це перш за всього інвестиції в подальший розвиток фінансового напрямку Групи "ТАС" і нові інноваційно-технологічні можливості банківського обслуговування. Ми збережемо високий рівень сервісу і забезпечимо всю необхідну підтримку банку. Професіоналізм працівників ПАТ "Універсал банку" і його клієнтська база дозволить нам надалі підвищити рівень і якість банківських послуг, а також активно розвивати мережу філій, спрощуючи доступ українців до фінансових продуктів і послуг ", - зазначив Сергій Тігіпко.
ПАТ "Універсал Банк" заснований в 1994 році, забезпечує повний спектр банківських послуг в Україні. З 2006 року - член Eurobank Group, представленої на ринках 8 європейських країн: Греції, Болгарії, Румунії, Сербії, Кіпру, Люксембургу, Великобританії та України. Група налічує близько 17 тисяч працівників. На 30 вересня 2016 активи Групи становили 68.2 млрд. Євро.

Окрім того Сергій Тігіпко придбав у росіян готель в Києві. 
Структури, близькі до колишнього віце-прем'єру України, банкіру Сергію Тігіпку, придбали столичний готель Radisson Blu Hotel Kiev Podil у російської компанії Готель Девелопмент.
Угоду уклали близько трьох місяців тому.
"Сума угоди склала до 10 мільйонів доларів, це недорого за готель такого рівня", - повідомив співрозмовник, близький до угоди.

Російська компанія Готель Девелопмент відкрила Radisson Blu Hotel Kiev Podil в кінці 2012 року. У 2013 році готель виставили на продаж за 80 мільйонів доларів. Висока вартість готелю на 163 номери довгий час відлякувала потенційних інвесторів, але в цьому році росіяни пішли на поступки.

С. Малий

Немає коментарів:

Дописати коментар