Интернет реклама УБС

31.12.16

Сучасні Кайн і Авель: у Вінниці брат замовив вбивство брата через декілька метрів нерухомості

Кривавій трагедії на грунті сімейних чвар при розподілі батьківської квартири запобігла поліція.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив тимчасово виконуючий обов'язки глави Національної поліції Вадим Тороян.

«Вінниця. Сімейні чвари за квадратні метри закінчилися організацією замовного вбивства. Батько, проживав з молодшим сином в квартирі, відмовлявся зареєструвати там дочку і старшого сина, які також претендували на житло », - написав Троян.

За його словами, глава сімейства навіть через суд намагався позбавити частки власності дочки.

«Конфліктна ситуація переросла в з'ясування стосунків. Старший син, захищаючи сестру, підняв руку на батька. Щоб помститися старшому брату вінничанин зважився на злочин і замовив його вбивство. Ціна питання - 10 000 гривень. Виконавець - раніше судимий », - зазначив т. в.о. глави Нацполіціі.

Він уточнив, що спочатку зловмисник планував вбити всю сім'ю старшого брата разом з дружиною і дочкою, але потім вирішив «помилувати» і обмежиться лише однією людиною.

Отримавши оперативну інформацію про підготовку замовного вбивства, поліцейські провели оперативну комбінацію і інсценували картину вбивства.

«В якості підтвердження передали замовнику фотографії закривавленого чоловіка. 22-річний житель Вінниці передав виконавцю аванс за вбивство рідного брата в розмірі 2 тисяч гривень. Ще 500 він заплатив за фотографії з місця злочину. Решту повинен був передати пізніше », - повідомив Троян.

Замовника вбивства затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14 п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України (готування до вчинення умисного вбивства на замовлення).

Раніше поліція Харківщини припинив злочинну діяльність групи осіб, які спланували і вчинили замовне вбивство в обласному центрі.

В.Жук
В. Орел

Немає коментарів:

Дописати коментар