Интернет реклама УБС

08.12.16

Передноворічний івент в рамках проекту «Віртуальна міфологія»

 7 грудня Art Ukraine Foundation провів передноворічний івент в рамках проекту «Віртуальна міфологія». Головною подією заходу стала презентація унікального мистецького твору молодого українського медіа-художника Степана Рябченка – Walking Flower. Вже цими днями найбільша в історії України 3D квітка-гігант поповнить віртуальний оазис Art Ukraine Gallery.

    Близько двох місяців група інженерів компанії Diacom Group працювала над матеріалізацією одного з центральних віртуальних образів картини Степана Рябченка

«Судний день». Десять інженерів та технологів контролювали процес друку, працювали над покриттям скульптури і займалися фарбуванням. Змодельована автором скульптура була надрукована на 3D принтері за допомогою чіпових станків. Для порівняння, за час, витрачений на створення скульптури, ця група інженерів могла б зібрати 1000 комп’ютерів, збудувати дельтаплан або пів гелікоптера МІ-2.

    Під час презентації квітки-гіганта в Art Ukraine Gallery усі бажаючі у реальному часі змогли власноруч відтворити міні-копії квітки-гіганта або інші найпопулярніші 3D-образи українського митця й узяти на згадку у якості сувеніру.

    Про автора:

    Степан Рябченко, народився в 1987 р у м.Одеса. У творчості використовує сучасні комп'ютерні технології.

    Архітектор, медіа-художник, скульптор, автор інсталяцій.

    Без робіт художника не обходиться жодне знакове виставка українського сучасного

мистецтва, його роботи виставлялися в найпрестижнішій лондонській галереї сучасного мистецтва Saatchi Gallery, Музеї сучасного мистецтва в Братиславі, Нью-Йорку, Москві, Відні, Вільнюсі та інших містах. Є Членом національної спілки художників України. Степан Рябченко є номінантом премії PinchukArtCentre-2011, лауреатом триєнале абстрактного мистецтва «АРТ-АКТ»-2010 та конкурсу сучасної скульптури «Kyiv Sculpture Project»-2012, інш. Наприкінці 2015 року журнал Forbes включив його в рейтинг тридцяти найуспішніших молодих українців.
  
    У своєму проекті «Віртуальна міфологія», Степан Рябченко вчергове досліджує межу віртуального й матеріального світу, створюючи альтернативну дійсність із власними персонажами та міфологією. На виставці представлені роботи з різних серій, що охоплюють декілька основних напрямів творчості митця. Експозиція відкрита для перегляду з 12 листопада  по 22 січня й містить цифровий живопис та скульптуру.
  

    ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

    Організатори: Art Ukraine Foundation & Art Ukraine Gallery
    Продакшн: Diacom Group
    Партнери: Sobi, Будинок Меблів
    Генеральний інформаційний партнер: журнал ART UKRAINE
  
Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар