Интернет реклама УБС

04.12.16

В день відкриття LAVINA Mall відвідало 110 тисяч чоловік

1 грудня відбулося офіційне відкриття найбільшого торгово-розважального центру України LAVINA Mall . Власник торгівельних центрів "Мандарин Плаза", Ocean Mall, Lavina, Blockbuster Mall  та інших Вагіф Алієв разом з почесним гостем заходу мером Київа Віталієм Кличком урочисто відкрили Lavina перерізанням стрічки.
«Я дуже радий, що у нас відкривається новий торговий центр такого масштабу, адже Україна повинна переходити до цивілізованої торгівлі, де створюються нові робочі місця, де прозоро платяться податки, де люди можуть отримати хороший сервіс! Чим більше інвестують в Київ, тим більше тут сучасного сервісу, і тим швидше
наше місто стане відповідати європейським стандартам столиці », - прокоментував відкриття ТРЦ Lavina в своїй вітальній промові Віталій Кличко.
«Мої дочки і п'ять онуків живуть в Україні.! Я люблю цю країну: незалежну, багатонаціональну, правильну і сильну країну. Тому в цій країні і будую! Я не хочу звідси нікуди їхати, хочу зробити так, щоб ми всі інвестиції робили тут, в цій країні. І все робочі місця давали тут», - прокоментував власник Lavina Вагіф Алієв.
Таку велику кількість відвідувачів легко пояснити: на території ТРЦ знаходиться
найбільший у Європі розважальний центр «Галактика». В LAVINA Mall під одним дахом буде зібрано рекордна для України кількість брендів. На даний момент площа зданих в оренду ТРЦ – 55 тис кв м + площа «Auchan», що разом становить 71 тис. кв м - це більше, ніж «Sky Mall» + «Auchan», «Ocean Plaza» + «Auchan». Тобто, вже зараз LAVINA Mall є найбільшою торговельною пропозицією у країні.
Протягом наступних двох тижнів відкриють свої двері ще 50 магазинів. А вже у лютому 2017 року у LAVINA Mall будуть відкриті 400 магазинів, з якими вже укладено угоди. «15% площ торговельного центру спеціально тримаються вакантними для міжнародних
рітейлерів», – поясняє CEO NAI Ukraine Віталій Бойко. Після відвідування міжнародної виставки MAPIC консалтингова компанія NAI Ukraine (ексклюзивний агент LAVINA Mall) отримала ряд домовленостей з відомими міжнародними брендами з Північної Европи, США та Франції. Таким чином, LAVINA Mall стане проектом входження на український ринок для багатьох іноземних рітейлерів. Крім того, торговельний центр сприяв оживленню багатьох брендів, які вже існували на українському ринку, але переживали стадію стагнації.
«Одним з важливих досягнень для LAVINA Mall та українського ринку торговельної
нерухомості в цілому є те, що вперше така кількість інвестувань здійснюється саме в український проект. Тепер наш ринок не сприймається, як «кризовий». Тому 2017 рік стане роком «входу» інвестицій, нових брендів та активного розвитку сфери торговельної нерухомості», – коментує Віталій Бойко.
Дуже цікаво, що LAVINA Mall також є свого роду трендсеттером. Новий формат «шопінгмейту» втілився у величезних розважальних площах (в новий розважальний парк входить 20 атракціонів), а це стане не тільки новим трендом у торговельній сфері, а й повністю змінить споживчі звички українців.
NAI Ukraine – ексклюзивний агент найбільших українських проектів у сфері комерційної нерухомості: Lavina Mall, Ocean Mall, Blockbuster Mall, Smart Plaza Obolon та інші. NAI Ukraine, українське представництво NAI Global – компанія, що володіє більш ніж 375 офісами в 55 країнах світу з 6700 співробітників. Входить до ТОП-4 найбільших консалтингових компаній світу. Щорічний обсяг угод становить понад $ 45 млрд. NAI Global – дочірнє підприємство компанії C-III Capital Partners, яка управляє близько $ 150 млрд. У сфері комерційної нерухомості компанія працює 38 років. 
За попередніми оцінками, церемонію відкриття відвідали більше 15 тисяч осіб. У найближчих планах Вагіфа Алієва - будівництво восьми торгово-розважальних центрів, два з яких він планує відкрити до кінця 2018 року.
У ТРЦ Lavina працюватимуть суперсучасний і найбільший в Європі парк атракціонів «Galaxy», 500 магазинів відомих брендів, найбільший світломузичний фонтан і кінотеатр Multiplex з 13-ма залами, включаючи перший в країні зал з віртуальною реальністю.
Lavina - це ще й потужний інфраструктурний проект, який дає поштовх розвитку
українського бізнесу і забезпечує більше п'яти тисяч робочих місць. За прогнозами, за день Lavina обслуговуватиме близько 80 тисяч відвідувачів.

Леонід Коваленко, Дмитро Нагорний спеціально для "Української Молоді". 

Немає коментарів:

Дописати коментар