Интернет реклама УБС

30.01.17

Концерт Лайми Вайкуле в Києві відбудеться 18 лютого 2017 р, 19.00.

Чудова Лайма, королева стилю і просто неймовірно популярна співачка Лайма Вайкуле в 2017 році відвідає Україну з цілим туром концертів «Найкраще».

Всеукраїнський тур "Найкраще"

Неможливо повірити в те, що її кар'єра почалася половину століття назад. Вона стала солісткою під керівництвом беззмінного Раймонда Паулса в далекі 15 років, і з тих пір вже не покидала сцену.
У 33 роки Лайма Вайкуле здобула народну любов за свою виключно оригінальну манеру виконання «Еще не вечер». До 2016 року її нагород і призів вже просто ніде розмістити. Чого вартий тільки спеціальний приз від монарха Монако в 1993 році на церемонії World Music Awards. І тільки сама Лайма знає справжню ціну свого успіху.
Час не владний над нею останні двадцять років, чому є підтвердженням багато фото. Лайма Вайкуле - справжня легенда, чий голос, що вабить, підкорив вже не одне покоління.
Сьогодні на її концертах не буває порожніх місць, а тексти пісень з перших слів зачаровують захоплених глядачів. Дванадцять альбомів, двадцять мільйонів копій і вперше за останні роки виступи не тільки в Києві, а й у Харкові та Одесі.
На сольних вечорах Чудова Лайма створює доступний і зрозумілий діалог із залом за допомогою музики і слів. Тексти, наповнені життям, зворушливою любов'ю і латвійським шармом, в поєднанні, запам'ятовуються з перших акордів мелодіями змушують серця битися частіше і навіть вставати навшпиньки, щоб доторкнутися до цього чарівництва.

18 лютого 2016 р, Національний палац мистецтв «Україна» 

Владислав Пєсков

Немає коментарів:

Дописати коментар