Интернет реклама УБС

17.02.17

Палата громад Канади ратифікувала Угоду про вільну торгівлю з Україною

Як повідомила "Європейська правда", нижня палата парламенту Канади більшістю голосів ратифікувала Угоду про вільну торгівлю з Україною.
Про це у своєму Twitter повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко.
"Палата громад Канади ратифікувала Угоду про вільну торгівлю з Україною! Це більше, ніж торгова угода, - знак солідарності і підтримки", - написав Шевченко.
"Для завершення процедури ратифікації у Канаді залишається рішення Сенату і підпис генерал-губернатора. Верховна Рада, слово за тобою", - написав він.
Палата громад Канади ратифікувала Угоду про вільну торгівлю з Україною! Це більше, ніж торгова угода, - знак солідарності і підтримки! Вітаю pic.twitter.com/fPEihfX56m
— Andriy Shevchenko (@AShevch) 14 лютого 2017 р.
Для завершення процедури ратифікації у Канаді залишається рішення Сенату і підпис генерал-губернатора. @Verkhovna_Rada, слово за Тобою:)
— Andriy Shevchenko (@AShevch) 14 лютого 2017 р.
Нагадаємо, Україна розраховує, що процес ратифікації Угоди про зону вільної торгівлі з Канадою завершиться в лютому-березні 2017 року.
Раніше повідомлялося, що Верховна Рада ратифікує угоду про зону вільної торгівлі між Україною і Канадою в найближчі тижні.
Як повідомлялося, 11 липня 2016 року під час візиту прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо в Україну було підписано угоду про створення зони вільної торгівлі між Україною та Канадою.
Угоду про зону вільної торгівлі підписали міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів і міністр міжнародної торгівлі Канади Христя Фріланд, українка за походженням.
17 листопада президент України Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради законопроект "Про ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою", визначивши його як невідкладний.

Немає коментарів:

Дописати коментар