Интернет реклама УБС

17.02.17

Фестиваль Atlas Weekend 2017.

З 28 червня по 2 липня в Києві на ВДНГ буде проходити Фестиваль Atlas Weekend 2017.

Першим хедлайнером Atlas Weekend 2017 став британський соул-співак John Newman.
Музикант відвідає Україну вперше, в рамках фестивалю Atlas Weekend 2017.
 John Newman – молодий британський виконавець, автор хітів Love me again, Blame та Give me your love.  У свої 26 хлопець встиг здобути любов публіки не лише в рідній Британії, а й далеко за її межами. За його плечима два повноцінних альбоми, верхівки світових чартів та співпраця із мастодонтом танцювальної сцени  Calvin Harris.
 Зараз артист активно працює над записом третього студійного лонгплею, про що повідомляє у своєму Instagram. Так що українських фанів, окрім улюблених хітів, очікують і зовсім нові композиції.
Офіційні сторінки виконавця:
http://johnnewman.co.uk/


The Hardkiss – другий хедлайнер Atlas Weekend 2017  Слідом за John Newman ряди хедлайнеров Atlas Weekend 2017 поповнює українська група The Hardkiss. Виступ на фестивалі стане єдиним масштабним київським виступом команди в 2017 році.  The Hardkiss – симбіоз рок, поп і електронної музики, який самі музиканти називають прогрессив-поп. The Hardkiss – це поєднання, здавалося б, несумісних речей: хардових аранжувань і звучання, а також мелодики, глибоких текстів і соулового вокалу Юлії Саніної. Торік The Hardkiss відзначили п'ятиліття відразу двома сольниками в Києві, які зібрали більше 10 000 глядачів, зайняли друге місце на національному відборі конкурсу Eurovision, а також виступили на сцені НСЬК «Олімпійський» разом з Red Hot Chili Peppers і Muse.  Вже навесні група відправиться в другу частину Perfection Tour, а влітку запалюватиме публіку на сцені найбільшого фестивалю країни Atlas Weekend 2017. 
Офіційні сторінки групи:
http://www.thehardkiss.com


Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар