Интернет реклама УБС

03.05.17

Професійна Ліга Вершників.

 27 квітня на найбільшій змагальній арені в Україні «Equides Club» відбулась презентація «Програми розвитку кінного спорту», яка була розроблена професійною Лігою Вершників. Учасники презентації отримали можливість долучитися до світу кінного спорту та відвідати відкрите тренування перед початком наймасштабнішої серії змагань «Ukrainian Masters».
Засновниками та організаторами змагань є професійна Ліга Вершників та Обласна Федерація Кінного Спорту Київщини. Чемпіонат включає: 9 змагань, 1000 наїзників, 1 млн. призового фонду  та триває 27 днів. Саме в цих змаганнях вперше в Україні будуть впроваджені нові техніки та технології, такі як командні змагання, де досвідчені спортсмени зможуть ділитися власним досвідом із юними спортсменами задля спільної перемоги. Також впроваджується система освіти та атестації для учасників. 
У рамках цього заходу відбулась прес-конференція з нагоди презентації проекту «Професійна Ліга Вершників», у якій взяли участь Ярослав Войтович – заступник Міністра молоді та спорту України, Стеценко Володимир – начальник Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації, Андрій Білий – Президент Професійної Ліги Вершників та Обласної федерації кінного спорту Київщини (ОФКСК), підприємець, громадський діяч, Ірина Мусієнко – генеральний секретар ОФКСК. 
Під час прес-конференції Андрій Білий зазначив. що причиною створення Ліги стала ідея, або навіть, мрія виростити та виховати покоління спортсменів України, які самостійно зможуть представити нашу країну та наш спорт на світових аренах у найпрестижніших світових змаганнях. Ірина
Мусієнко щодо презентації проекту розповіла наступне: «Проект зосереджено на досягненнях європейських стандартів, ми думаємо про ті категорії спортсменів, які потенційно можуть скласти наше майбутнє. Це діти та молоді вершники та їх чотириногі партнери. Для цих категорій ми вибудували систему, яка дозволить їм поступово розвиватись та укріплювати власну майстерність, а також набиратись досвіду, необхідного для їх спортивної кар’єри».    
Учасник презентації познайомились зі світом кінного спорту, побачили як доглядають за «підкованими» атлетами та як готуються до тренувань українські спортсмени, пройшлися  екскурсією по приміщенням «Equides Club» та конюшням з титулованими переможцями та поспілкувалися з відомими іноземними представниками цього виду спорту. 
Професійна Ліга Вершників має на меті розвивати кінний спорт та сприяти впровадженню  нових ждя України  стандартів освіти  спеціалістів та розвитку молодих талановитих спортсменів. На разі не вистачає лише кількох кроків для досягнення європейських стандартів. Чудові експерти, талановиті тренери та яскраві зірки  спорту чекають на ту хвилину, коли зможуть прославляти Україну на міжнародному рівні. 
                                                                                                                Леонід Коваленко 

Немає коментарів:

Дописати коментар