Интернет реклама УБС

02.05.17

25 років – 25 областей


За статистикою лише 30% українців віком до 25 років залишали межі своєї області. Це досить низький показник у порівняні з Європою і Америкою. Жодного разу не відвідавши іншого міста країни, дуже важко аналізувати інформацію отриману зі СМІ, про події та людей у інших містах.
Там ми різні, але нас об’єднує  національність, земля, генетична спорідненість, риси характеру. Усі ми українці і повинні знати про нашу країну її людей наваго більше ніж знаємо зараз.
З метою прогресивної комунікації молодих людей з різних куточків України у 2014 році був створений проект «Твоя країна». Автором цієї задумки був Євген Демченко, молодий український активіст, громадський діяч  і патріот своєї держави. Проект об’єднує людей з Заходу і Сходу України з Півночі і Півдня та доводить, що ми одне ціле, ми сердечний мотор такої великої і прекрасної держави.
Проект полягає у організації і візитів у різні міста і містечка України. Тривалість одного візиту складає 3 дні. Потрапити до обраного міста можна дуже просто. Для цього необхідно лише заповнити анкету, і заповнити її так добре, щоб з-поміж десятків анкет організатори обрали саме вас.
Крок перший, це знаходження «Твоєї країни» у соціальних мережах, вибір міста і заповнення анкети. Анкета включає у себе декілька питань, але найголовнішим є питання про вашу мотивацію поїхати саме до цього міста. Мотивація повинна бути настільки сильна, щоб організатори захопилися нею і, перечитавши, запросили вас.
Крок другий, треба придбати два квитка, туди й назад і надіслати їх фото або копії організаторам. Це буде підтвердженням участі у візиті до обраного міста. Ну а далі спакувати валізи, взяти з собою хороший настрій, трохи грошей і вирушати у дорогу.
Щодо грошей. Проживання є безкоштовним, інколи навіть включається і харчування, сніданок та вечеря. Проживання передбачається у хостів, тобто людей, які люб’язно вас приймають у своїй квартирі. З собою ж на 3 дні треба взяти 350грн., а також гроші на сувеніри, але тут уже за бажанням людини.
Протягом трьох днів проходять найрізноманітніші екскурсії і майстер-класи з різних предметів. Нудно ніколи не буває, адже компанія збирається десь приблизно 20 людей. Після проекту у вас з’являється не тільки нові знання про певне місто але й безліч друзів по всій Україні.
Розвивають та удосконалюють проект активісти, які входять до складу організаторів «Твоя країна» у конкретному місті. У кожного візиту є свій координатор і декілька організаторів. Візити проходять з циклічністю десь у місяць або трохи більше.
Найбільш активними містами за кількості влаштованих візитів є Чернівці - 20 візитів, Харків - 18 візитів і Київ - 16 візитів.  Ці міста користуються великою популярністю серед тих, хто заповнює анкети.
Уже було здійснено сотні візитів і тисячі людей відкрили для себе Україну по-новому, проникнувшись її чарівністю.
До 25 років кожен українець має відвідати 25 областей своєї країни. Тож якщо вам менше 25, заповнюйте анкету та змінюйте своє життя.

Ольга Карлова

Немає коментарів:

Дописати коментар