Интернет реклама УБС

22.09.17

Зустріч з делегацією Республіки Індонезія

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв зустрівся із делегацією Республіки Індонезія

18 вересня в столиці відбулась зустріч заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелеєва із Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Індонезія в Україні Юдді Крісаїді, представниками делегації із м. Бекасі (Республіка Індонезія), зокрема головою міста Бекасі Рахматом Еффенді.
У ході зустрічі сторони обговорили взаємодію у сферах поводження з відходами, дорожньої інфраструктури, зокрема, проблему організації паркування у місті, де проживає кілька мільйонів громадян.
«Бекасі та Київ мають приблизно однакову кількість населення – близько трьох мільйонів. Незважаючи на велику відстань між нашими містами та ментальні відмінності, ми маємо спільну проблематику. Це проблеми  транспортної інфраструктури, зокрема затори, вирішення питання побутових відходів. Ми готові спілкуватися про подальшу взаємодію і можливий обмін досвідом, наприклад – в облаштуванні підземних паркінгів», – сказав Петро Пантелеєв.
За його словами, налагодження комунікації з містом Бекасі заради подальшої співпраці в економічному та соціальному напрямах стане корисною та цікавою для Києва.

Немає коментарів:

Дописати коментар