Интернет реклама УБС

15.10.17

Навчитись говорити «ні» – легко!

Як навчитися казати «ні»? Як не стати жертвою маніпуляцій та не танцювати під чужу дудку? Чи можливо відмовити знайомій людині і не погіршити її ставлення до Вас? На ці та інші запитання відповіла Людмила Калабуха у своїй книзі «Почніть говорити «ні»». Презентація новинки відбулася 10-го жовтня у закладі «Книгарня Є». 
Людмила – відомий бізнес-консультант, експерт українських ЗМІ та просто хороша людина, яка охоче ділиться власним досвідом з молодими підприємцями, адже її шлях до успіху також був нелегким. Вона як ніхто розуміє, що початківцям потрібно допомагати. На даний момент у неї три бізнес-проекти, мотивуючі статті та сотні вдячних учнів.
Щодо книги, то вона була створена за місяць. Людмилі зателефонували вночі, запитуючи, чи не могла б вона перенести на папір всі свої знання для Львівського форуму видавців. За ніч бізнес-леді все обдумала і вирішила, що головною темою майбутньої роботи стане мистецтво відмови. За приклади автор вибирав реальних людей, хороших знайомих, чиє несказане «ні» мало катастрофічні наслідки. 
Опитуючи людей та досліджуючи їхню психологію Людмила встановила, що в основному індивідуум погоджується виконати чиєсь прохання через страх зіпсувати свою репутацію та радянське дружелюбне виховання. Велику роль відіграє стиль нашого спілкування і особисті записи в соціальних мережах. Саме через них маніпулятор свідомо чи підсвідомо обирає майбутню жертву. Тому кожна особистість повинна позиціонувати себе в інтернеті якнайкраще.
Також автор розповів про методи активного та пасивного захисту від різноманітних маніпуляцій, які є необхідними у сучасному світі. Людмила запевнила, що немає нічого страшного та важкого у відмові іншій людині. Потрібно лише розвивати стержень всередині себе, реалістично дивитися на життя, вміти завуалізувати слова в необразливу форму, подолати страх і невпевненість всередині себе та задавати собі, з першого погляду, цинічне запитання: «Якщо мені це не вигідно, якщо мені цього не хочеться, то навіщо я буду робити чужу непотрібну роботу?».

Анна Кириєнко

2 коментарі:

Анонім сказав...

��стаття прсто супер ,дякуємо за пораду.Обовязково прочитаємо.

Анонім сказав...

дякуемо обовязково почитаемо

Дописати коментар