Интернет реклама УБС

10.10.17

Відкриття «Школи журналістики та зв’язків з громадськістю» у Києві

5 жовтня у стінах Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» відбулося відкриття другого випуску «Школи журналістики та зв’язків з громадськістю». Ініціатором та організатором виступила Всеукраїнська інноваційна платформа «Сходи в майбутнє». 
Лекторкою першої зустрічі стала Олександра Азархіна – співзасновниця та СЕО проекту Smart Fixer Agency. А відкрив Школу своєю вступною промовою HR-директор Міжнародної спеціалізованої фармацевтичної корпорації «Юрія-Фарм», керівник інноваційно-освітньої платформи «Сходи в Майбутнє» - Ігор Найда.
На заході були присутні 70 студентів школи, які були відібрані внаслідок конкурсу з-поміж більше 450-ти заявок від студентів та випускників ВНЗ з усієї України.  Учасників школи будуть навчати за напрямами «Журналістика», «Зв’язки з громадськістю» та «Медіа-менеджмент».
Школа проходитиме з жовтня по грудень 2017 року. Студенти приймуть участь у проекті із розробки медіа стратегії, навчаться розробляти тактику розвитку платформи для соціальних мереж та ЗМІ, план індивідуальних блогів та авторських колонок, розроблять лендінг курсу та практикуватимуться на практичних кейсах для просування журналістських матеріалів. Також учні зможуть удосконалити свої навички командної роботи, лідерства, менеджменту та самоорганізації.
У жовтні лекторами Школи будуть журналіст та блогер Павло Казарін, Начальник управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ у UA:Перший Вікторія Сидоренко, копірайтер Уляна Швед та PR-менеджер Килина Бішер.
Після закінчення школи учасники отримають сертифікат про успішне завершення курсу, а найкращим студентам буде запропоноване працевлаштування чи стажування у профільній сфері.

Дана Білоусова

Немає коментарів:

Дописати коментар