Интернет реклама УБС

28.10.17

Прогулянки столицею — цікаво і безкоштовно

              
              
 
                             
Київ — надзвичайне місто. Навіть, якщо ви проживаєте тут довгий час і вважаєте, що знаєте абсолютно все, обов’язково знайдеться факт, який вас неабияк здивує. Нашу столицю неможливо повністю пізнати та дослідити, адже вона доволі велика і має довгу, заплутану історію. Та ми можемо дізнаватися про неї все більше і більше, цікавитися її минулим та теперішнім. Саме з цією метою туристична компанія “PRO Ukraine” організовує унікальні безкоштовні екскурсії містом.
Поштовхом до створення ідеї стало невгамовне бажання працівників та керівництва ділитися тим, чим вони самі захоплюються. Після шести років організації подорожей Україною компанія вклала весь свій досвід у створення авторських екскурсій по столиці.
Перший маршрут був прокладений 3-го вересня цього року. Ніхто навіть подумати не міг про популярність проекту, та з надією на те, що людям буде цікаво, агенція розпочала історичні прогулянки. Бажаючих потрапити на екскурсію, послухати щось нове та цікаве було дуже багато. Найчастіше приходили жителі Києва, деколи гості столиці, які завітали до нас з інших областей та вихідці з Канади, Білорусії, Німеччини.
 Це неабияк надихнуло туристичну компанію працювати далі над своєю ідеєю та зробити все можливе для розвитку проекту. Організатори додали кілька дат, число екскурсантів з кожним разом ставало все більшим і більшим, адже людей завжди цікавить та захоплює щось невідоме.
Наразі в агенції дві програми: “Щось новеньке від Золотих Воріт”, де бажаючі мають змогу прогулятися Верхнім містом, місцем керування князів, подивитися на храми чи їх руїни, зазирнути в затишні дворики, помилуватися архітектурою і згадати про часи Київської Русі та “Щось новеньке на Подолі”, де включена прогулянка невідомими і відомими вуличками, розповідь про представників давніх професій та відомих історичних постатей. На листопад розробляється ще один екскурсійний муршрут до гори Щекавиці.
Особливістю таких прогулянок є те, що екскурсію проводять дві людини — дівчина та хлопець. Це створено для різноманіття і балансу, адже інколи буває важко слухати одну людину.
Хоч ці прогулянки абсолютно безкоштовні, люди мають право подякувати екскурсоводам, залишивши “на чай”.
Кожен зацікавлений в історії міста може потрапити на екскурсію виділивши 2 години на невеличку подоріж, заповнивши форму бронювання на сайті агенства та взявши із собою хороший настрій і позитив. Проект триватиме до тих пір, доки це буде актуально для наших громадян. Організатори обіцяють багато історій, нових шляхів та невідомих цікавинок на майбутнє.
Анна Кирієнко

Немає коментарів:

Дописати коментар