Интернет реклама УБС

15.10.17

Golos Fest Ukraine

Golos Fest Ukraine, Киев, 13.10.2017. Наталья ГавриленкоВ Україні вперше пройшов Golos Fest Ukraine – фестиваль, місія якого - створення спільноти незалежних журналістів-блогерів і інноваторів, які створюють проекти на основі технології блокчейн.
На фестивалі обговорювалися можливості та перспективи роботи журналістів і блогерів на інноваційній соціальній медіа-платформі Golos.io та на інших децентралізованих медійних площадках, а також створення проектів на даній базі.
На заході виступало багато спікерів, серед яких і Еміне Джапарова – перший замісник міністра інформаційної політики; Юлія Артамощенко – редактор спецпроектів на телеканалі «Прямий»; Андрій Куликов – глава правління ГО «Громадське радіо»; Максим Уваров – відеопродюсер; Андрій Соболь - засновник в One Sock та багато інших.
Пов’язане зображення
Обговорювалася проблематика сучасних журналістів та їх можливості в сучасному світі. Під час виступу Юлія Артамощенко запевнила, що журналістика розвивається і на спад не йде, тому можна не хвилюватися.  Світлана Різноока, у свою чергу, впевнена, що журналіст в сучасному світі повинен бути багатогранною особистістю – це  і психолог, і соціолог, і ще має бути купа якостей, адже сучасний світ журналістики дуже жорстокий і якщо ти не розвиваєшся, то прийдеться йти шукати щастя на інші терни. Також зачепили тему блогерів, а саме чи зможе він витіснити журналіста з професійної діяльності. На заході нас встигли запевнити, що цього не станеться, адже головна різниця між ними це те,
що блогер працює на швидкість, тобто йому важливіше, щоб новина була оприлюднена швидше за всіх, у свою чергу, журналіст працює на якість і в цьому і є головна їх різниця.
На фестивалі виступав також і Михайло Чобанян – CEO KUNA Bitcoin Agency &co-founder Bitcoin Foundation Ukraine, який сказав вітальне слово, а Павло Мартинов вже продовжив розповідати про розробку додаток з використанням Golos API.
Ми щиро сподіваємося, що цей фестиваль був не останнім у своєму роді й  досить скоро ми ще прийдемо на Golos Fest Ukraine набиратися знань від провідних людей в сфері журналістики та іінновацій адже цей захід розкриває нові межі йдопомагає більш ясно зрозуміти з чим ми маємо справу в сучасному інформаційному світі.
Єва Ніколашвілі



Немає коментарів:

Дописати коментар