Интернет реклама УБС

20.04.18

Вечір угорської музики

20 квітня у Національній опереті України відбудеться міжнародний проект— концерт «Вечір угорської музики»Проект створений за підтримки Посольства Угорщини в Україні.

о 17:30 розпочнеться прес-конференція з нагоди концерту за участі генерального директора-художнього керівника Національної оперети України, н.а. України, режисера-постановника концерту Богдана Струтинського та Надзвичайного і Повноважного Посла Угорщини в Україні Ерно Кешкеня.
Також серед спікерів: виконавчий директор концертно-мистецької агенції «Пентатон» Андраш Сентпетері, диригент – постановник концерту, з.а. України Оксана Мадараш, балетмейстер-постановник концерту, з.а. України Вадим Прокопенко.

По закінченню прес-конференції відбудеться концерт.
Гала-концерт «Вечір угорської музики» – чудова нагода відчути колорит старовинних угорських містечок, з їхньою неповторною атмосферою романтики і кохання. 
У виконанні солістів Будапештського театру оперети та мюзиклу і артистів Національної оперети України будуть представлені композиції та арії з улюблених оперет відомих композиторів Ференца Легара, Імре Кальмана, Віктора Якобі та ін.

Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар