Интернет реклама УБС

22.05.18

23 травня у КВЦ "Парковий" відбудеться XXI Національний конкурс краси і таланту "Королева України"

Найкрасивіші дівчата країни будуть боротися за головну корону і титул "Королева України - 2018". Конкурс відбудеться у форматі Grand Fashion Show, в якому учасниці постануть перед глядачем у колекціях українських дизайнерів. "Королева-2018" здивує оригінальними дефіле, яскравими колабораціями і масштабним подіумом.

Найінтригуючий вихід в купальниках відбудеться за підтримки мережі бутиків елітної французької білизни Ingenue Ukraine Блиск і розкіш на одній сцені змусять вас зануритися в світ, де народжується висока мода.

Відмінною рисою, яка робить конкурс "Королева України" унікальним, є шоу талантів від претенденток на корону. Затамуйте подих і приготуйтесm до несподіваних поворотів. У цей вечір відбудеться злиття королівської краси і високого мистецтва.

Хвилюючим і самим пікантнимнайпікантнішим моментом шоу стане вибір "Королеви PLAYBOY", яку визначить головний редактор легендарного чоловічого журналу "PLAYBOY-Україна".

В рамках конкурсу відбудеться реалізація соціального проекту #вічНЕбіч, головною метою якого є поширення інформації про профілактику, лікування і тестування ВІЛ.

Спеціальними гостями GRAND FASHION SHOW стануть: група, яка підкорила мільйони глядачів конкурсу "Євробачення-2017" - Sunstroke Project, співак, голос легендарної групи DE PHAZZ - Karl Frierson, група з гарячим серцем і справжніми почуттями - RUMBERO'S, володар Золотого голосу України, переможець "Слов'янського базару - 2017" Влад Ситнік!

Ведучі Конкурсу: Тимур Мірошниченко та Сніжана Танчук ( "Королева України-2017").

Серед запрошених гостей: зірки шоу-бізнесу, публічні персони, громадські діячі, політики і бізнесмени.

Dress-code: Black Tie
Початок: 19:00

Додаткова інформація за тел .: +38 0 63 999 69 30

Немає коментарів:

Дописати коментар