Интернет реклама УБС

23.05.18

"Кохання, вареники чи підбори..."

В Музеї книги і друкарства України відбулась презентація книги "Кохання, вареники чи підбори: що допомагає українкам підкорювати світ?" 17 травня. Співавтори розказали, що для них означає бути українками, прочитали уривки з книги і роздали автографи.

Про публічних жінок відверто розповідають, як вони збираються на побачення, першими освідчуються і за кого виходять заміж. Чи справді кожна українка вміє готувати борщ, навіщо ходить у спортзал та чому важливий манікюр? А ще в чому особливість виховання дітей по-українськи, чому жодна українка не обходиться без подруги та про відношення до сексу на першому побаченні.

Єлизавета Даниловська, Cвiтлана Тарабарова, Ольга Харлан, Марiя Собко, Катерина Сільченко, Анна Кушнерук, Дар’я Коломієць, Наталя Левензон, Олена Мельник і Наталiя Подгорна є авторами видання.

"До того часу, як почала активно подорожувати, про свою національність особливо ніколи не думала. Але де ж, як не за кордоном, тобі доводиться по декілька разів відповідати на славнозвісне питання "Where are you from?". І у процесі  пояснення, де географічно розташована наша країна, чим ми відрізняємося та чому варто приїздити до нас, для мене складалися обриси майбутніх історій, які знайдуть свою домівку на сторінках цієї книжки" - коментує Єлизавета Даниловська.

Тривалий час українки робили культ із європейського способу життя, не усвідомлюючи власної унікальності та величезного потенціалу самим збагатити світову культуру. Однак останні роки показали, що українки гідні посідати перші місця в культурних конкурсах, вони здобувають найвищі спортивні нагороди, підкорюють світові модні подіуми.
Книжка покликана стати путівником як для самих українок, підказуючи їм шлях до самореалізації, щасливого сімейного життя, краси, так і для іноземців, які прагнуть пізнати тонку українську душу. 
У виданні ви знайдете:
– глибокий та цікавий аналіз менталітету і способу життя української жінки, в якому кожна гарантовано впізнає себе;
– систематизацію розрізнених знань про українок у єдину концепцію;
– широке охоплення тем: від стилю й особливостей догляду за собою до сімейних стосунків і сексуального життя;
– поради відомих українок;
– історії їхнього успіху;
– враження іноземців;
– ексклюзивні одкровення українських зірок, підкріплені фотоматеріалами.
Усе це – в легкій пізнавальній формі, розрахованій на широку аудиторію.

















Немає коментарів:

Дописати коментар