Интернет реклама УБС

08.05.18

"Київські фрески" в Національному цирку України

До 250 річчя стаціонарного цирку (1768-2018) та у рамках проекту «Київська циркова весна- 2018» Національний цирк України презентує нову циркову програму «Київські фрески», яка стартувала з 3 травня.
У новій цирковій програмі зібрані унікальні номери, які своїм корінням сягають витоків балаганщини та еволюціонують до сучасного циркового мистецтва.
Саме у нас глядачі зможуть хоч на декілька хвилин відчути себе дресирувальниками чотирилапих артистів, познайомляться з бронзовими призерами Міжнародного циркового фестивалю «Золотий Слон» в Іспанії, які стрімко пронизуватимуть повітряний простір під куполом цирку та зустрінуться зі сміливими акробатами, які виконують карколомні трюки щоб підкорити серця найвимогливішого глядача.
Вправний жонглер-рекордсмен покаже майстер-клас з підкидання 11 кілець, а відважні еквілібристи продемонструють унікальний номер на літаючих першах які підкорюють 12-ти метрову висоту.
Вперше Національний цирк України продемонструє шанувальникам циркового мистецтва сенсаційний акробатично- груповий номер на доріжці, де акробати виконають небезпечні подвійні сальто з піруетом на 360 градусів. 
Циркова вистава насичена неймовірною енергетикою у якій творяться справжні дива, що запам’ятовуються на все життя.
«Повітряна гімнастка у кільці»- Юлія Стеценко    
Юлію можна сміливо вважати окрасою програми. Представниця циркової династії, яка жодного дня не уявляє собі без цирку. Під бурхливі оплески глядачів літатиме у повітрі демонструючи глядачам запаморочливі трюки, які дійсно варті Вашої уваги. Від легкості виконання трюків тендітної артистки не раз перехоплювіатиме подих.    
«Акробати на доріжці» – п/к заслуженого артиста України Олега Рибченко    
Акробати продемонструють глядачам стрибки на батутній доріжці, цей трюк виконується тільки в цирку і поєднується з запальним  та динамічним ритмом.
Специфіка жанру акробатів на оригінальному реквізиті передбачає демонстрацію незвичних навиків у володінні своїм тілом. Номер створює відчуття надзвичайних акробатичних талантів звичайної людини, тому перегляд цього номеру не залишить байдужими навіть професіоналів.    
Екзотична група тварин»- п/к Юлії Козирєвої    
Цирк без тварин - не цирк. Тому на маленьких шанувальників чекає кращий номер програми з екзотичними тваринками. Дресирувальниця у номері змогла зібрати та поєднати і колючих дикобразів і носух і камерунських кіз. А ще тут працюватимуть: красиві, граціозні лами, поні, мавпи, камерунські кози, собаки, дикий кабан. Змішана група тварин - це завжди неповторне видовище.
Ми впевнені, що цікаво буде всім!    
«Повітряний гімнаст на ременях»- Максим Бобер СЕНСАЦІЯ!    
Повітряний гімнаст на ременях з’явиться перед глядачами в образі скрипаля віртуоза, можливо хтось впізнає у ньому відомого музиканта Ніколло Паганіні.
Акробатичні рухи, стрімкі падіння у поєднанні з чарівою музикою захопить глядачів з першого акорду та змусуть людські серця збагнути потаємне.
Режисер- постановник номеру Марія Ремньова.    
«Акробатична пара»- Вероніка та Олександр Осіпови. СЕНСАЦІЯ    
«Невидимою червоною ниткою з'єднані ті кому судилося зустрітися, незважаючи на час, місце і обставини. Нитка може розтягнутися або заплутатися, але ніколи не розірветься»- такими чарівними словами починається акробатичний номер.
Молоде подружжя Осіпових вперше виступатиме з дебютним номером перед глядачами Національного цирку України. 
Силові підтримки неймовірні акробатичні трюки все це поєднано лише на довірі партнерів.
Впевнено відриватися від партнера та летіти до мрій можна лише тоді, коли сто відсотків впевнений у тому що тебе підтримають люблячі руки коханого.
Режисер постановник номеру Марія Ремньова.    
«Еквілібр на першах»- п/к Віктора Ярова    
Артисти із класичного ретро цирку-перенесуть глядача у сучасний світ сповнений екстремальних трюків та жіночої краси. Історія, яку демонструватимуть артисти насичена силовими подачами, неймовірними підтримками партнерів, ну і звичайно пов’язана з небезпечними польотами виконавця від одного перша до іншого на висоті дванадцяти метрів.
Номер був  відзначений спеціальним призом журі на Міжнародному цирковому фестивалі у Фігерасі.
Режисер- постановник номеру Марія Ремньова.    
Атракціон «Леви та тигри»- п/к Юлії та Миколи Козирєвих    
Зараз це єдині дресирувальники, які працюють зі змішаною групою кішок. Колеги ж віддають перевагу лише одному виду хижаків, або займаються дресурою лише тигрів, або самих левів.
«Цирком потрібно хворіти» – казав свого часу відомий дресирувальник, народний артист України Володимир Шевченко. Артист повен думати, бути ерудованим, знати історію цирку. 
Подружжя Козирєвих пишається тим, що той спадок, які молоді дресирувальники отримали свого часу від вчителя та наставника не втрачений і з кожним роком Атракціон з хижими звірами стає популярнішим та сучаснішим.    
«Оригінальний жонглер»- Даніїл Лисенко (рекордсмен з підкидання 11 кілець)    
Артист оригінального жанру - жонглер з кільцями. Неймовірно пластичний і емоційний  номер. Під час виступу, глядач немов потопає в казку своїх роздумів і мрій. 
Його кільця як зорі то падають з неба, то знову піднімаються. 
Грація та елегантна манера виконання заворожує будь-якого глядача.
Випускник Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв.    
«Акробати на моноциклі»- Лілія Падалка та Ігор Родько    
Ви готові до безстрашних трюків та крутих віражів на моноциклах?
Наші акробати неодмінно полоскочать нерви та додадуть трішки адреналіну нашим глядачам. Неймовірні трюки та вражаючі підтримки, балансування на моноциклах триматимуть публіку у напрузі впродовж всього номеру.    
Повітряні гімнасти дует " A &J "- Юлія Макарова та Олексій Малий    
Повітряні акробати, які підкорюють простір під куполом цирку відразу привернуть погляд глядачів. Артисти перенесуть нас до часу створення світу, де можна зустрітися зі спокусницею «Євою» та привабливим «Адамом». Зваблювати чарівними чарами здатна кожна жінка, але чи вдасться спокусити цього разу чарівним яблуком партнера дізнаємось лише наприкінці номеру.
Повітряний дует "A &J" удостоєний бронзи на Міжнародному цирковому фестивалі «Золотий Слон» в Іспанії.
   
«Свобода коней»- п/к Руслана Яремчука    
Для керівника номеру коні стали справжніми друзями та партнерами по роботі. Кінна школа верхової їзди пов’язана з чіткіми рухами коня та виконується під спеціально підібрану ритмічну музику. Кожен крок, кожен стрибок - словом, кожен елемент - якби підкреслюється і звучить в оркестрі мелодією. Глядачі, із захопленням спостерігатимуть за танцюючими кіньми, дедресирувальник спілкується з кіньми майже непомітно і створює враження, ніби вони виконують різні комбінації без його участі. Вищу школу верхової їзди можна назвати класикою кінного дресирування.    

Сучасний та веселий дует клоунів «Пластилін»    
Програма триватиме 2,5 години.
Ведучі програми – Марина ХЛЄБНІКОВА та Максим ОЛЬШАНЕЦЬКИЙ;
Вокал - Ірина  РЕЗНИЦЬКА та Марина ХЛЄБНІКОВА;
У програмі бере участь  шоу-балет
Національного цирку України
під керівництвом хореографа Владислава ГРУДИНІНА;
Програму супроводжує лауреат джазових фестивалів України та Італії –
оркестр Національного цирку України,
Головний диригент - народний артист України
Марк РЕЗНИЦЬКИЙ;
Режисер-постановник - Марія  РЕМНЬОВА;
Програму створено за підтримки
генерального директора Національного цирку України,
народної артистки України Людмили ШЕВЧЕНКО.    
РОЗКЛАД ВИСТАВ: «КИЇВСЬКІ ФРЕСКИ»    
Травень
05.05.2018р.-16.00;
06.05.2018р.-12.00;
12.05.2018р.-16.00;
13.05.2018Р.-12.00;
19.05.2018р.-16.00;
20.05.2018р.-12.00
Червень
02.06.2018р.—16.00;
03.06.2018р.-12.00;
09.06.2018р.—16.00;
10.06.2018р.-12.00;
16.06.2018р.—16.00;
17.06.2018р.-12.00;
23.06.2018р.—16.00;
24.06.2018р.—12.00;
30.06.2018р.-16.00;
ЛИПЕНЬ
01.07.2018р.-12.00;16.00 ЗАКРИТТЯ СЕЗОНУ  

Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар