Интернет реклама УБС

12.07.18

Людина Мураха і Оса






У «Планеті Кіно» (iMax) відбувся допрем'єрний показ фільму «Людина-Мураха і Оса». Фільм є прямим продовженням оригінальної картини «Людина-Мураха» і двадцятим за рахунком фільмом в «Кінематографічної Всесвіту Марвел», розкриваючи нові грані і горизонти цієї чудової «Всесвіту»!

Творці

Серед акторського складу в новій частині - як полюбилися нам з першого фільму Пол Радд ( «Людина-Мураха»), Майкл Дуглас ( «З ваблячи вистачить»), Еванджелін Лілі (серіал «Lost») і Майкл Пенья ( «Викрасти за 60 секунд »), так і нові для цієї« Всесвіту »зірки, серед яких Лоуренс Фішбурн (« Матриця »), Мішель Пфайфер (« Бетмен повертається »,« Обличчя зі шрамом ») і Ханна Джон-клеймо (« Гра престолів »,« Чорне Дзеркало").
Режисером сиквела знову став Пейтон Рід ( «Завжди говори« так »), який зняв першу частину. У другій фільм повернувся також композитор Крістоф Бек ( «Людина-Мураха», «Траса 60», «Грань майбутнього»), а в якості оператора, замість Рассела Карпентера, ( «Титанік», «Правдива Брехня), який працював над першим фільмом, запрошений такий же професіонал і майстер своєї справи Данте Спінотті. У 1998 і 1999 роках він був номінований на премію «Оскар» за фільми «Секрети Лос-Анджелеса» і «Своя людина».
Команда сценаристів у другого фільму майже повністю змінилася (в порівнянні з першою частиною), проте одним з авторів сценарію і раніше є виконавець головної ролі Пол Радд!
І як не згадати про Кевіна Файг, який не тільки продюсер кожного фільму з «Кінематографічної Всесвіту Марвел», але по суті є тією людиною, яка цю «Всесвіт» допоміг створити для світу кіно.

Про фільм

Розповівши трохи про творців фільму, ми хотіли показати, наскільки «Marvel Studios» з кожним разом вдосконалює свої картини, залучаючи до їх створення справжніх професіоналів і майстрів своєї справи. За 10 років існування «Кінематографічної Всесвіту Марвел» якість фільмів росте величезними темпами і це гідно поваги!
Фільм «Людина-Мураха і Оса» - найкращий доказ цього! Перед нами, по суті, ідеальний сиквел-продовження прекрасної першої частини (що в світі кіно зустрічається не дуже часто)! Все краще, що було створено в першому фільмі, продовжено і значно покращено у другій частині! Подача яскрава, історія цікава, екшн-сцени зачаровують, а гумор все так само прекрасний і як мінімум не поступається першому фільму! По правді кажучи, - це найкращий фільм «Marvel Studios» на даний момент і при цьому він без вікового рейтингу 18+, що дає можливість подивитися його всією родиною! Дві години фільму пролітає за секунду!
Окремо хочеться відзначити наступні моменти:
По-перше - Пол Радд! Він настільки майстерно і талановито зіграв в цей раз і настільки розкрив нові грані свого персонажа, що швидку появу Пола Радда в багатьох інших гідних фільмах буде неминучим. Хочеться побажати йому скоріше досягти найбільших нагород за його талант!
По друге - «Оса»! Еванджеін Лілі так само прекрасно зіграла і відкрила нам свого персонажа - «Осу»! У новому фільмі цей персонаж не тільки дуже органічно вплетений в сюжет фільму, а й дуже здорово виглядає сам по собі! Тепер навіть не уявляєш собі «Людини-Мурахи» без «Оси»!
Іншим акторам і їх персонажам так само приділили більше уваги. Майкл Дуглас чудово грає доктора Хенка Піма. Його персонаж і історія в цілому отримали дуже хороший розвиток і це прекрасно поєднується з роллю Мішель Пфайфер (Джанет ван Дайн).
А як же не сказати про неймовірного Майкла Пенья (і його комічний персонаж Луїс)! Це просто феєрія і фонтан нестримної харизми, драйву і веселощів! Він все так же приголомшливо виглядає на екрані і відповідає за гумористичну складову (як в минулому фільмі), але тепер ніби «прокачав» свого персонажа і в цей раз все, що відбувається на екрані заслуговує бурхливих оплесків! На наш погляд, після таких робіт Майкл Пенья однозначно - один з кращих акторів в своєму жанрі. Навколо персонажа Луїса, паралельно головній історії, розвивається свій сюжет, і він дуже цікавий, але «спойлер» не станемо, краще запрошуємо всіх піти в кінотеатр на цей чудовий фільм!
Не забудемо і про Аву, персонаж лиходія-антагоніста Ханни Джон-клеймо. Справа в тому, що часом говорять, що лиходії в фільмах «Кінематографічної Всесвіту Марвел» «одноразові» і банальні, тому що не мають за собою особливої ​​мотивації. На цей раз цього персонажа можна зрозуміти і хочеться йому співпереживати, як і лиходіям з фільмів «Месники: Війна нескінченності» і «Чорна Пантера».
Ну і звичайно, як завжди, своїм епізодом нас порадував «батько» коміксів «Марвел» Стен Лі!

Підсумок:

Якщо вам подобаються фільми від «Marvel Studios», сміливо йдіть, чи не розчаруєтеся!
Якщо хочете просто веселий фантастичний фільм - теж можете йти, чи не розчаруєтеся! Можна також на перегляд фільму брати дітей!
Єдиним недоліком може бути те, що якщо ви не дивилися інші фільми з цієї серії, то деякі сюжетні повороти вам можуть бути незрозумілі.

Юліана і Григорій Паксюткіни

Немає коментарів:

Дописати коментар