Интернет реклама УБС

25.11.18

Святкувати зиму на ВДНГ стає традицією

8 грудня у Києві вчетверте розпочне свою роботу святковий парк розваг «Зимова Країна на ВДНГ».

Парк розваг «Зимова Країна на ВДНГ» працюватиме на вулиці Академіка Глушкова, 1, вже четвертий сезон поспіль. Минулого року за зиму ВДНГ прийняв більш ніж 530 000 гостей, що зробило його однією з найпопулярніших святкових локацій в Україні. Це надихнуло керівництво парку на рішучі дії, тому цього сезону «Зимова Країна» не тільки повернеться на ВДНГ, а і розширить свої кордони, анонсуючи нову концепцію і нові розваги.

Марина Матросова, арт-директор ВДНГ
Традиції та їх дотримання — головна тема цьогорічного свята зими на ВДНГ. У парку це буде помітно всюди, адже і його концепцію, і усі зимові локації, що буде розташовано на території «Зимової Країни на ВДНГ», наша команда розробляла надихаючись історією та духом українського Різдва. Головним символом стануть солом’яні «павучки» – оберіги, якими українці багато століть прикрашали свої домівки та яких дарували один одному на свята. Крім того, що «павучки» стануть основним елементом декору ВДНГ на зиму, під час святкових майстер-класів сучасні родини зможуть відродити давню традицію їх колективного плетіння з соломи.

Зустрічати гостей «Зимової Країни на ВДНГ» планують фотозоною на вході до парку. Її унікальність полягатиме в тому, що з якого боку гості ВДНГ не підійшли б до цифр Нового Року — 2019, вони завжди складатимуться у вірному порядку. Традиційна святкова ілюмінація сяятиме на ялинках, колонах павільйонів та вхідних воротах, на ковзанці та у зоні фудкорту. Зона посадки біля останнього буде прикрашена в українському стилі. Тут розмістять великі гостинні вінки, прикрашені гірляндами та українськими стрічками. А фонтани перетворяться на казковий ліс, який слугуватиме фотозонами.


Євген Мушкін, генеральний директор ВДНГ
Цього року ми знову розширили територію розваг, додавши на карту парку декілька нових цікавих локацій. Головна мета, яку ми ставили перед собою — на ВДНГ однаково цікаво та весело повинно бути усім: і малим, і дорослим. Саме тому майже кожну зону розваг можна відвідати усією родиною, адже Новий рік та Різдво — це традиційно сімейні свята. А ми мріємо, щоб для киян стало приємною традицією проводити свої вихідні, канікули або свята всією родиною саме на ВДНГ.

Серед нових розважальних локацій, що з’являться на ВДНГ цього року — міська резиденція всесвітньо відомої фабрики ялинкових прикрас «Клавдієво». Цю фабрику було засновано під Києвом ще в 1948 році. Зараз це — найбільший виробник новорічної продукції у Східній Європі, що продовжує традиції майстерності виготовлення скляних ялинкових іграшок. Раніше побачити як виробляються іграшки, що прикрашають новорічні ялинки в Німеччині, Швейцарії, Австрії, Франції, Італії, Литві, Латвії та навіть США, можна було лише безпосередньо під час екскурсії на фабрику, але відтепер усі технології їх виробництва буде презентовано у другому павільйоні ВДНГ. Тут можна буде не лише відвідати виставку іграшок, а й спробувати виготовити прикрасу власноруч, під пильним наглядом досвідчених склодувів та художників. У павільйоні також діятиме постійна ярмарка-продаж клавдієвських прикрас і майже ювелірна експозиція новорічного містечка у мініатюрі.

Ще однією цікавою оновленою локацією стане вже відомий гостям ВДНГ «Замок крижаних скульптур». Цього сезону тут оселяться казкові герої з мультфільмів української анімаційної студії «Анімаград», яка входить до складу FILM.UA Group: чарівна душа лiсу Мавка і її коханий Лукаш, мавчин друг Котожабик Квусь, Водяник та Лісовик, кмітлива Ескімоска та її друзі, мандрівний артист Руслан та його наречена — донька київського князя Міла, веселий Хом’як Вінницький і безліч інших казкових істот! Усі — виготовлені з льоду на повний зріст та максимально реалістичні.


Прем’єрою сезону обіцяє стати нова новорічна казка від режисерів-постановників Костянтина Томільченка та Олександра Братковського «Winterra. Легенда казкового краю». Щоб поставити цю виставу автори зберегли доброту і чарівність популярного шоу «Вартові Мрій», примножили видовищність і спецефекти мультижанрового «Дому Таємничих пригод», та взяли найкраще з шоу Cirque du Soleil, де нещодавно працював режисером-хореографом Томільченко.
Підготував до Новорічних свят нові вистави і володар гран-прі міжнародних фестивалів та премії «Київська Пектораль» Київський театр маріонеток. Тут чекатимуть на відвідувачів від 3 років.

Унікальна експозиція «Льодовиковий період» перенесе гостей ВДНГ у минуле на 10 000 років. Локація познайомить з найбільшими та найцікавішими мешканцями планети, що населяли Землю на самому початку життя. А от поринути у майбутнє можна буде у магічному світі 3D проекцій та голограм у новому квест-павільйоні «Дім інтерактивних пригод». Кожна його кімната буде поєднувати реквізит, звукові ефекти, світло та гру справжніх акторів.

З вже добре знайомих та улюблених киянами і гостями міста розваг на зиму на ВДНГ знов повернуться:
- одна з найбільших у місті ковзанок, яку вдень прикрашатимуть традиційні різнокольорові стрічки, а вночі — сяючі гірлянди;
- улюблена розвага дітлахів та дорослих — драйвові тюбінгові гірки;
- головна казкова домівка сезону Резиденція Діда Мороза;
- святковий ярмарок «Корпорація подарунків»;
- тропічна ферма «Планета Метеликів»;
- спеціальна серія кінопоказів й квестів від «Центру сімейного дозвілля Teleport 360» та «Квестоманії»;
- «Країна роботів»;
- галерея 3D картин «Трик Арт»;
- екологічно чистий простір для активного сімейного відпочинку KACHELI;
- мотузковий парк на деревах.

Смачно годувати гостей «Зимової країни на ВДНГ», як і минулого року, будуть теплий «Баварський Двір», Hayloft Ukrainian BBQ Restaurant, кафе «Точка ВДНГ» та традиційний вуличний фудкорт.

Святкові традиції живуть туть: «Зимова Країна на ВДНГ»
8 грудня – 10 березня, ВДНГ
Вхід на територію парку — вільний
Більше — vdng.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар