Интернет реклама УБС

28.01.19

Baselworld 2019






Міжнародна виставка годинників і ювелірних виробів

Дати проведення: 17.03.2019 - 24.03.2019

Місце проведення: Швейцарія, Базель

Виставковий центр: Виставковий центр Базеля (Messezentrum Basel)

Baselworld - міжнародна виставка годинників і ювелірних виробів. Виставка проходить з періодичністю раз на рік, починаючи з 1973 року. На сьогоднішній день виставка Baselworld є одним з великих заходів, що проводяться в своїй галузі в світі. Проведення Baselworld 2019 Швейцарії як центру індустрії годинникової промисловості обумовлено тим, що виробництво годинників з кожним роком зростає і постійно розвивається, що якісним чином відображається безпосередньо на моделях і марках годинників і ювелірних виробів.

У 2019 організатори виставки Baselworld 2019ожідают побачити більше 2000 експонентів з різних країн, які представлять свої нові моделі, близько 100000 відвідувачів і 3000 представників засобів масової інформації. Виробники годинників і ювелірних виробів з усього світу на виставці Baselworld 2019 продемонструють свої останні колекції, в яких будуть відображені індивідуальні дизайнерські розробки і нововведення, а також представлять широкий асортимент ювелірних прикрас і годинників, які зможуть задовольнити будь-який попит відвідувачів. У свою чергу відвідувачі зможуть оцінити інноваційні розробки та отримати уявлення про існуючі тенденції на ринку ювелірних прикрас. На виставці Baselworld 2019 можна буде зустріти провідних дизайнерів відомих ювелірних будинків, імпортерів, експортерів, дистриб'юторів, представників оптової та роздрібної торгівлі. Участь у виставці дає можливість вийти на нові ринки збуту, знайти нових клієнтів і зміцнити вже існуючі, познайомитися з актуальними тенденціями в ювелірній індустрії, завести корисні особисті контакти. За відгуками багатьох відвідувачів і учасників, виставка Baselworld - ідеальне місце для спілкування з професійними продавцями і презентації нових колекцій. Основною метою проведення виставки Baselworld 2019является демонстрація найкращих на сьогоднішній день виробів з найвищим світовим стандартом якості, вироблених в вартовий і ювелірної промисловості. Свою участь у виставці Baselworld 2019 підтвердили такі відомі світові бренди, як Breguet, Christian Dior, Cartier, Rado, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Rolex, Omega, Bvlgari і багато інших.

Основні тематичні розділи виставки Baselworld 2019:
• Годинники
Ювелірні вироби
• Ювелірні вироби з срібла, золота, платини і алмазів
• Ювелірні вироби з дорогоцінних каменів
• Аксесуари
Супутні товари

Програма виставки Baselworld 2019 буде насичена різноманітними конференціями, лекціями і семінарами, на яких провідні експерти галузі поділяться своїм досвідом і знаннями в ювелірній і годинникової промисловості. Для молодих дизайнерів відвідування виставки Baselworld 2019 буде служити унікальною можливістю, для того щоб проявити і зарекомендувати себе серед вже відбулися майстрів своєї справи.

Статистика виставки за минулі роки:
Загальна виставкова площа склала понад 160000 квадратних метрів, на яких розмістилися 1915 експонентів з різних країн світу.

Сергій Мамиченко

Немає коментарів:

Дописати коментар