Интернет реклама УБС

14.02.19

«СЕРЕДМІСТЯ-ПЕРЕДМІСТЯ»

 
З 12 по 26 лютого у центрі сучасного мистецтва «Білий Світ» проходить виставка Олени Придувалової та Оксани Цюпи «СЕРЕДМІСТЯ-ПЕРЕДМІСТЯ».

Фрагменти київського життя представлені на цій виставці двома художницями в живописі та текстильній скульптурі.
«Середмістя-Передмістя» – це типові київські краєвиди і люди, до яких ми звикли настільки, що не зауважуємо краси і плинності буденного: зупинка швидкісного трамваю, індустріальні передмістя та фрагменти в центрі, стихійні базарчики, маршрутки, залізничний вокзал, двійко з курочкою та півником на Золотих воротах, пані з відром гладіолусів біля кінцевої метро, старий хіпі з таксою… Представлені фрагменти міста та містян, здається, були і будуть завжди незмінними, але кожен новий день накладає на них відбиток тліну, і вони зникають з життя, з нашої пам’яті та історії, перетворюючись на чистий спомин.
Художниці, кожна власними засобами, поєднали колір, фактури, об’єми та площини і написали свою сюжетну київську історію, щоб показати красу київської миті, містян і простору, в якому вони існують.
Наскільки ж буденність може бути прекрасною, типажі впізнаваними, а розуміння цінності пам’яті й інтерпретації життєвих митей – фіксованим… Саме це розуміння і дало поштовх для ідеї та реалізації проекту спільної виставки.


Відкриття виставки відбулось 12 лютого о 19:00
Експозиція триватиме до 26 лютого
Розклад роботи галереї:
Вт-нд – 11:00-19:00; пн – вихідний
Вхід вільний

Немає коментарів:

Дописати коментар