Интернет реклама УБС

05.03.19

Барви світу - Словаччина

У перший день весни в Києві в Будинку Художників за підтримки Посольства Словаччини в Україні відкрилася виставка-конкурс «Барви світу». Цього року її темою стала Словаччина. Поїздкою саме в цю країну організатори вирішили нагородити переможця, а кращі 10 робіт з виставки будуть представлені в посольстві Словаччини.

В експозиції представлені роботи понад 70 художників з усієї України. Взяла участь у виставці і художниця з Кам'янського Алла Михальчук. Вона стала переможцем і отримала обіцяну нагороду - поїздку до Словаччини.

Дипломи художникам-учасникам виставки вручав особисто Надзвичайний і Повноважний посол Словаччини Марек Шафін.

    «Чудово, коли весна почінається з подобной події. В цей день, 1 березня, співпало все: улюблений Київ, Відкриття художньої виставки, чудові люди и даже погода не підвела. Я не Вперше беру участь у віставці «Барви життя», а враження шкірного разу дуже Позитивні, тім более, что в цьом году виставка присвячено такій прекрасній стране як Словаччина. Велика подяка Організаторам, Посольству Словацької Республики в Україні та пану Олегу Гончаренко. Нехай для всіх прічетніх весна и надалі буде такою ж яскраве, позитивною и Творче, як цею день », - написала Алла Михальчук на своїй сторінці в facebook.

Виставка «Барви світу. Словаччина »буде проходити 10 днів - з 1 по 10 березня в Будинку художника на третьому поверсі. Вхід вільний.




Немає коментарів:

Дописати коментар