Интернет реклама УБС

24.02.19

Фестиваль Craft Beverage Whiskey & Grill

Фото Леонід Коваленко




Неможливо закінчити фестиваль-дегустацію Craft Beverage Whiskey & Grill та не згадати учасників. Об’єднали не лише пересічних поціновувачів віскі, але й створили нетворкінг для виробників, сомельє, експертів та людей, які роблять історію міцних напоїв в Україні.

Хочеться окремо виділити та розповісти про кожного учасника, а саме:

Алкогольно-безалкогольний комбінат Дніпро безалкогольний комбінат Дніпро за естетичне задоволення віскі ТМ “AVIATOR” та TM «AL CAPONE». Перше українське віскі, які мають право і ліцензію на виробництво зернового дистиляту і справжнього віскі.

ТМ Classic-star Carraro, Aldermann tee, Sirop Bon Classic, Classic-Star Alc. та Yurii Timchenko , власнику бренду та майстру-купажисту, за партнерство! Ви вразили не лише своєю смачною Irish Coffee від ТМ Caffe Carraro, але й своїм віскі Gold-Star та іншими напоями ТМ Classic-star.

ТОВ «Павлівський пивзавод» та Олег Жураковський за дійсно унікальний напій «Павлівський Пивний Дар», якому немає аналогів в Україні. Неперевершений м’який смак, аромат житнього хліба зернового дистиляту, так званого «білого віскі», дійсно вражають.

Олег Карп провідний виробник крафтового віскі, який справді об’єднав найпримхливіших поціновувачів міцних напоїв! Це не просто віскі, це зразок який можна вихваляти та на який можна орієнтуватися! Перемога в премії «People's Choice» - тому доказ (про це висвітлимо окремо).

ТМ V. PETROV та Валерий Петров за Grappa Gold виготовлену за старовинним рецептом та витриману на дубі. Цей напій дійсно привертає увагу приємним ароматом та нотками ванілі, квітів, фруктів і шоколаду у смаку.

Вадим Луценко з бурбоном «Кумівський» за сміливість вперше презентувати, показати іншим поціновувачам свій напій та вразити цінителів цього напою.

Рудий Ед. «Я роблю його по-своєму і в цьому його унікальність» - ця фраза висловлює все з чим пов’язано з ТМ «Рудий Ед». Унікальність приходить спершу в особистості і передається на все, що виготовляється нею. Дякуємо за чудовий виступ в зоні лекторію-дегустації!

Sanych Drinks дякуємо за смачні, оригінальні напої. Абрикосин та малинова ракія – аромат, смак цих напоїв немає аналогів і вражають своєю незвичайністтю та смаковою унікальністю.

Клуб любителів вінтажних напоїв дякуємо за великий асортимент та раритетний вибір віскі, які випускалися з 1960-х по 1980-ті роки.

ТМ Valentin Negotsiant дякуємо за участь та за авторські віскі, які вразили багатьох! Цьому є підтвердження друге місце у премії «People's Choice».

ТМ "Old Buddy" дякуємо за купажований віскі. Виробництво такого віскі - це справді майстерність та довгий шлях роботи та проб. Отриманий віскі дійсно має цікавий букет, ніби присутні сухофрукти, чорнослив і відчуваються квіткові відтінки, які дають дубові бочки.

Окрема та особлива подяка партнеру та організатору тематичної фото-зони Wineidea - виноробня; студія крафтових ідей - це ексклюзивні речі, бо ця компанія перейнялася бочкою на всі 100%!!! Ви найкращі помічники винокурням та виноробням з пошуком і адаптацією бочок для витримки напоїв; оформленням інтер’єрів бутіків, барів, ресторанів, стендів на виставках у відповідному тематичному стилі.

Не можливо пройти повз не менш значущих учасників-виробників крафтових смаколиків:

М'ясо від Виктор Янкул (Viktor Yankul) - це не просто сиров’ялені італійські ковбаси, це дійсно високоякісні та смачні українські м’ясні делікатеси. Пишаємось, що наші відвідувачі мали змогу смакувати та пригоститися надзвичайно вишуканим м’ясом.

Сири від фермера Александр Макухин (Alexandr Makukhin) не залишили байдужим жодного відвідувача, адже сири з козячого та коров'ячого смачного молока дійсно мають статус елітних, а головне натуральних сирів.

Та особлива подяка найсолодшим учасникам ТМ Кондиторія та Зефір. Солодка майстерня.

Взагалі пишаємось, що в Україні є люди, які не байдужі до країни, які прагнуть зробити ринок українських напоїв смачним та різноманітним, і які вкладають душу у свою справу! Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Роблячи висновки, ми зрозуміли, що у віскі України є потенціал, а у Наливка Craft Beverage та Craft Beverage Whiskey & Grill є майбутнє.

Немає коментарів:

Дописати коментар