Интернет реклама УБС

13.06.19

Посольство Аргентинської Республіки в Україні відзначило свій "Національний День".


11 червня 2019 року з нагоди 209-тої річниці Травневої Революції в Колонній залі Київської державної адміністрації Посольство Аргентинської Республіки в Україні відзначило свій "Національний День".

На цьому урочистому заході був присутній відомий аргентинський співак і артист пан Херонімо Рауч, блискучий виконавець, який виступав на головних світових театральних підмостках, він відзначився своїми головними ролями у мюзиклах "Знедолені" та "Привид Опери" у Лондонському Вест-Енді. Пан Рауч приїхав до Києва виключно, щоб виконати Аргентинський національний гімн на зазначеному святі. 

Також у святкуванні брали участь престижний Квінтет-танго Argentum під керівництвом народного артиста України Дмитра Логвина, у склад якого увійшли найвідоміші українські музиканти, володарі чисельних міжнародних премій: Євген Кострицький (скрипка), Тимур Полянський (рояль), Іван Биков (акордеон), В'ячеслав Крученицький (гітара), Володимир Гречух (контрабас), а також народний хореографічний ансамбль "Світанок", найкращий колектив в сучасній історії народного танцю за підсумками Міжнародного конкурсу "SummerBestFest-2017".

Надзвичайний і Повноважний Посол Й.В. Пані Елени Летісії Мікусінскі на прийомі виступила з промовою:

 "2019 рік є важливим з огляду на стрімкий розвиток у наших двосторонніх відносинах. Наші відносини, які базуються на взаємній повазі та розумінні, є взаємовигідними для наших народів, але ми прагнемо ще більше зміцнити та поглибити їх у майбутньому.

  Аргентина – одна з двох південноамериканських країн, яка має посольство в Києві. Це демонструє велику зацікавленість у зміцненні взаємного співробітництва в рамках традиційно дружніх відносин, що відображається в інтенсивному політичному діалозі, який проводять наші держави
Протягом останніх місяців ми вітали в Києві представників Національного конгресу Аргентини, Держсекретаря з питань вугільної промисловості, Субсекретаря з питань доступу до правосуддя, Держсекретаря з питань прав людини та культурного плюралізму, а минулого тижня чисельну делегацію аргентинських підприємців аграрно-промислового сектору.
        Також дуже важливо згадати нещодавні візити на високому рівні до Аргентини Міністра юстиції України Павла Петренка та Міністра спорту та молоді України Ігоря Жданова, які підписали Угоду про взаємну правову допомогу в кримінальних справах та Угоду про співробітництво у сфері фізичної культури і спорту, а також делегації на чолі із Заступником Київського міського голови Миколою Поворозником." - сказала вона





ХЕРОНІМО РАУЧ
Коли звучить ім'я ХЕРОНІМА РАУЧА, одразу приходить на згадку приємний вигляд іволодіння на сцені прекрасним голосом, яке перетворило його на одного з найвидатніших аргентинських співаківу світі.
У 2000 році Херонімо Рауч розпочав свою артистичну кар'єру з участі у мюзиклі  “Знедолені”, який був поставленийв Оперному театрі Буенос-Айреса. До 2007 рокув нього був дуже насичений робочий графік, який включав участь у мюзиклі “Бріолін”. Як учасник групи “Mambrú”, він продав понад 120.000 дисків.
У 2007 році Хероніма Рауча запросили грати головну рольу мюзиклі  “Ісус Христос — суперзірка” в Іспанії,  він також виконував головну роль умюзиклі  “Знедолені”та роль Мері Саншайн у мюзиклі “Чикаго”, брав учать у виставі "Голосовий покер" та у Ліричній Галі, які проходили в Національній концертній залі Мадриду в супроводі Симфонічного оркестру Чамартін.
З 2012 до 2015 року Херонімо Рауч працював у Лондоні, грав головні ролі у двох найвідоміших мюзиклах Вест-Енду: “Знедолені” в ролі Жана Вальжана та “Привид Опери” в ролі Привиду.
У 2016 році він спільно з Групою "SonyMusic" записуєальбом “Here, thereandeverywhere”, це його перший дебют як соліста. Альбом вийшов у Мексиці, Іспанії та Аргентині, який був представлений уТеатрі "Майпо" в Буенос-Айресі. У  2017 році відбувся його концерт Songbookпри повному аншлазів театрі "Колон" та на стадіоні "Луна Парк". Також він узяв участь у "Різдвяному концерті" з композиціями Ендрю Ллойд Веббера в Залі "L'Auditori"вБарселоні.
Наприкінці 2017 року в Аудиторіо-де-Тенерифе(Канарські острови) він дебютує в мюзиклі“Бульвар Сансет” - першій версії на іспанській мові, з Паломою Сан-Басіліо, а у 2018 році подорожує до Лос-Анжелеса,де записує “Чому я тебе кохаю”, свій другий альбом як соліст, де музичним продюсером виступив Умберто Гатіка, аранжування Карлоса Родгармана. У цьому альбомі він відтворює хіти інших відомих співаків, таких як Рафаель, Тіціано Ферро, Ніно Браво, Ерос Рамаццотті, Сандро і Алехандро Санс, виконує їх із новою та вражаючою силою.
Пізніше він здійснив тур із неймовірним концертом “Від Бродвею до Голівуду”, що включав найкращі пісні відомих музичних комедій. Концерти відбулися в Іспанії, Уругваї та у понад20 театрах Аргентини. Херонімо Раучвзяв участь у 6˚ Фестивалі "Сади Педральбес", де відбувся концерт   “BroadwayNight”. Він також взяв участь у концерті “FridayNightisMusicNight”, що відбувся в Лондоні,організований "BBC". Цей концерт зібрав головних акторів мюзиклу “Привид Опери”в супроводі Симфонічного Оркестру ВВС. Херонімо Раучвзяв участь у концерті “ViveRo” на честь актриси Роміни Ян у театрі "Гран Рекс", поділяючи сцену з видатними аргентинськими та світовими артистами, такими як Абель Пінтос, Патрісія Соса, Валерія Лінч, Лусіано Перейра, Сандра Міханович і Соледад Пасторуті.
Диск “Чому я тебе кохаю” надійшов у продаж в Мадриді 21 вересня 2018 року, 8 жовтня його було представлено в Театрі "Майпо" в Буенос-Айресі, а 17 жовтня в "Театрос дель Канал" у Мадриді.

Немає коментарів:

Дописати коментар