Интернет реклама УБС

13.06.19

EDEN BAR & ROOFTOP GARDEN For hedonists and life lovers



14 червня 2019 запрошуємо вас стати частиною відкриття квітучого простору на найпрекраснішою даху Києва, в саду, наповненому музикою, танцями і спілкуванням.

На новосілля ми запросили улюбленого друга і архітектора зі світовим ім'ям - Каріма Рашида . Він взяв участь у створенні нашого простору на Даху і "створив" для нас особливий талісман - арт-об'єкт, який розповість про вічне. Це символ Eden - Уроборос - знак творіння і циклічності природи, який висловлює думку про первинне єдності. В рамках концепту EDENTICA, ми будемо об'єднувати музику і арт, для пошуку ідентифікації в чомусь зовсім новому, нескінченному, для пізнання себе і своїх можливостей.

Дизайн, архітектура, музика, і сучасна хореографія - цією атмосферою ми наповнимо перший день нашого новосілля.

Locattion: Khreschatyk 38 / TSUM / 8 Floor / Rooftop

Karim Rashid - відомий дизайнер світового масштабу з більш ніж 2000 розробок. Його роботи представлені в 20 постійних експозиціях музеїв по всьому світу. Кожне творіння майстра захоплює, надихає і змушує задуматися. Плавні вигини або, навпаки, строгі прямі лінії, яскраві, що привертають погляд поєднання кольорів, нестандартні рішення - Карім легко і невимушено магічно впливає на наші емоції і думки. Він - дизайнер майбутнього, який вже сьогодні змінює нашу реальність.

Serge Proshe - діджей і продюсер з більш ніж 17-річним досвідом. Його проекти відомі як в Україні, так і за кордоном, що підтверджує нагорода The World's Finest Clubs: www.finestclubs.com
Він творець MANTRA Production, Mantra Party Bar | Київ, REEF Seafood restaurant | Київ, Mantra Beach Club | Одеса і EDEN Bar & Rooftop Garden | Київ.

Немає коментарів:

Дописати коментар