Интернет реклама УБС

10.06.19

Концерт KISS в Києві

Костюм в 25 кг і політ над сценою: цікаві факти про концерт KISS в Києві
16 червня на НСК «Олімпійський» виступлять рокери KISS. Концерт відбудеться в рамках прощального туру гурту.
Їхнє шоу славиться не тільки масштабністю і нетлінними хітами, але й величезною кількістю піротехніки. За словами організаторів, цього вистачило б на святкування 5 Днів Незалежності.
Напередодні концерту вони розповіли цікаві факти про шоу, яке везе знаменита четвірка:
Епічному шоу — велику команду. Разом з учасниками KISS в неї входить 85 осіб.
Устаткування насамперед. Група везе його з собою. А це 20 фур, в яких міститься 400 тонн світла, звуку і піротехніки.
Сцена планується висотою з семиповерховий будинок, а це більше 20 метрів.
У технічному райдері KISS прописаний цікавий момент. Охоронці, які будуть стояти біля сцени, повинні бути забезпечені берушами. Програма у гурту дуже гучна, тому слух потрібно берегти. Перед концертом серед охоронців проведуть інструктаж. Їм розкажуть, коли саме буде гучний звук або черговий піротехнічний вибух. Тоді вони і одягнуть беруші.
Сценічний костюм Джина Сіммонса, фронтмена групи, важить 25 кілограмів.
Цікавий пункт райдера — кілька холодильників з певною температурою в різних точках сцени, щоб учасники KISS під час концерту могли попити.
У перші кілька років кар’єри KISS самі собі накладали знаменитий макіяж. Тепер для цього у них є спеціально найнятий гример. Процес відбувається не в гримерці, а в окремому мейк-ап румі.
До Києва KISS везе повноцінне шоу, яке гурт показує у всіх без винятку країнах. Ніяких лайт-версій. Фанати побачать одну з головних концертних команд в історії музики у всій пишноті.
Під час треку I Was Made For Loving You гітарист групи 70-річний Пол Стенлі з’явиться на невеликій платформі в районі третьої фанзони, а потім, тримаючись за лебідку, пролетить до головної сцени.
Cет-лист KISS в цьому турі незмінний. 20 пісень, які включають в себе знакові хіти групи.
Леонід Коваленко

Немає коментарів:

Дописати коментар