Интернет реклама УБС

26.10.19

Це просто модний банк

Візит в банк - це приємно, корисно чи необхідно?
Які емоції викликає у нас відвідування цієї фінансової установи? Невже коли-небудь похід в банк буде асоціюватися з участю в якомусь модному Хакатоні, в результаті якого виникне не тільки нова ідея, але і рішення, як її втілити?
Otpbank вже пропонує нові види комунікації кожній категорії клієнтів - сьогоднішніх і майбутніх. І тим, хто орієнтований на особисті консультації - безпосередньо у відділенні банку. І, в першу чергу тим, хто вважає за краще співробітництво з банком он-лайн, оскільки вже звик до мобільності та способу життя в стилі digital. На думку керівництва інноваційного digital- відділення Оtpbank на Майдані Незалежності (вул. Михайлівська, 2), банк повинен стати для своїх клієнтів своєбразним хабом, де можна провести експертизу в будь-якій актуальній сфері життя, як-то: нерухомість, податки, в принципі у всьому, що вимагає уваги сучасної людини, а також в бізнесі, де банк стає твоїм ментором. Тренінги, майстер-класи, воркшопи з кращими експертами - все тренди сьогоднішнього дня і корисний обмін досвідом.
Ви ще з цим не знайомі?
Про нові digital-продукти, змодельовані під потреби кожного на базі інноваційних технологій і гаджетів, можна дізнатися на сайті Оtpbank або в самому відділенні на Михайлівській, 2. І краще все-таки почати з візиту туди, оскільки це знайомство не тільки може бути корисним з точки зору вигідного співробітництва, а й стане цікавою пригодою в світ інновацій.
Дізнайтеся про нові техгнології з Оtpbank!
Сканувати цей QR код - в ньому закодіровна вся потрібна інформація!



Марина Дремлюга

Немає коментарів:

Дописати коментар