Интернет реклама УБС

27.10.19

Новий рік починається в ... жовтні!

І зустрічати його потрібно чашкою ароматного цейлонського чаю.
Поділитися своїми традиціями в Київ приїхала делегація Чайного Бюро Шрі-Ланки - острова, де вже 150 років вирощують найсмачніший і якісний чай на планеті. Завоювавши весь світ, напій став не тільки основою економіки цієї країни, а й її національним символом.
Чому Україна саме зараз потрапила в сферу інтересів всесвітньо відомої індустрії, її керівники пояснюють тим, що бачать зростання ВВП нашої країни і сподіваються на підвищення добробуту українців. Це дозволить нам споживати екологічно чистий продукт вищої якості, - впевнені вони.
Цілий рік експерти будуть опікуватися українцями, розповідаючи як правильно вибирати і вживати цей напій, щоб він приносив користь здоров'ю. Тільки одне те, що сировина для нього ретельно - листик за листком - відбираєтся вручну і вирощується на території, за екологією якої ретельно стежать, має завоювати довіру шанувальників напою. Але творці світового бренду пішли далі і вирішили допомогти нам розпізнати справжній чай, який виробляється саме на плантаціях острова.
Коротше, якщо хочеш бути здоровим - шукай Лева. Саме так виглядає знак якості істинно цейлонського чаю. І, звичайно, приєднуйся до товариства любителів цього напою на оригінальному сайті і в соціальних мережах.
Рік цейлонського чаю в Україні починається!
 

                                                                    
Аліса Свістоплясова


https://www.pureceylontea.com/

Немає коментарів:

Дописати коментар