Интернет реклама УБС

02.03.20

Презентація кліпу Руслани "We are wind"

Руслана, відома українська співачка, переможниця конкурсу Євробачення у 2004 році та теперішній Глобальний Амбасадор Відновлюваної енергії в світі, представила новий музично-футуристичний перформанс, присвячений  енергетичному переходу людства як на “зелені” джерела енергії загалом, так і на енергію вітру зокрема. Презентація нового музичного проєкту відбулася 29 лютого 2020 року в м. Києві, зібравши друзів співачки, колег та просто зацікавлених у розвитку ВДЕ людей.

Саме так, через масову поп – культуру, на зрізі поп – музики та соціальної футуристики, співачка прагне популяризувати чисту енергію та переваги від її використання не лише в Україні, а й у всьому світі.

Захід розпочався з прес – конференції співачки та подальшої демонстрації кліпу на нову пісню “Ми Вітер” для представників національних ЗМІ. Даний кліп є без перебільшення унікальною відео роботою, оскільки зйомки відбувалися на 120 метровій висоті, на площадці гондоли 3,65 МВт-ної вітряної турбіни Новотроїцької ВЕС, девелопером якої є компанії “Віндкрафт Таврія”, що на Херсонщині.

За сюжетом кліпу, символічно із симбіозу Людини та Стихії народжується Чиста Енергія.

Після презентації кліпу для представників ЗМІ, основне дійство розгорнулося в столичному гольф-клубі “Cosmos Golf”, де після спеціального відео перформансу з демонстрацією можливого сценарію майбутнього, Руслана з музикантами наживо відтворила 4 – и треки в етно - стилі з нового міні – альбому, присвяченого саме силі чистої енергії.

“Як поп-співачка із поп-сцени я присвячую саме цю хвилину чистій енергії! І я хочу, щоби так робили зірки по всьому світу – щоби ми виходили на сцену і робили хвилину на чистій енергії. І хай таких хвилин буде все більше і більше. Я присвячую це світу на чистій енергії. Всі нові пісні були зроблені і записані виключно на чистій енергії – на 100% Renewable”, -  зазначила Руслана на початку виступу.

Формат заходу не був схожий ні на вечірку, ні на презентацію в прямому розумінні.

Це було справді дещо більше - презентація нового образу та символу майбутнього, що дасть людині нескінченну енергію та свободу. Інтерес до дійства був на межі ажіотажу, в залі “не було, де яблуку впасти” від кількості акредитованих VIP-персон та журналістів. Серед присутніх були представники індустрії відновлюваної енергетики, голови асоціацій та великих підприємств, академіки, представники депутатського та дипломатичного корпусу, уряду та громадських рухів:

Андрій Конеченков, Голова Правління Української вітроенергетичної асоціації: “Підтримка розвитку “зеленої” енергетики з боку музикантів, митців, зірок може стати сучасним трендом в усьому світі. Руслана, як Всесвітній Амбасадор “чистої” енергії, стала першою в світі співачкою, яка через музичний кліп показала майбутнє безвуглецевої енергетики, яка зможе зупинити глобальне потепління і врятувати нашу планету. Українська вітроенергетична асоціація дуже вдячна Руслані за її новий музичний проєкт на підтримку вітроенергетики та використання замість шкідливого для екології викопного палива безмежної, чистої енергії природи”.

Джілс Діксон, Голова асоціації WindEurope: “Так чудово, що світ музики та мистецтва охоплює тему глобальної потреби людства у відновлюваних джерелах енергії та переваг від їх використання. Щира подяка Руслані за її лідерство та безмежну підтримку розвитку сектору ВДЕ не лише в Україні, а й в інших країнах світу”.

Олександр Домбровський, Голова Правління платформи Global 100% RE Ukraine: “Руслана  презентувала перший і поки що єдиний у своєму роді музичний відео кліп, який присвячений майбутньому на чистій енергії. Вірю, що енергії Руслани вистачить ще на нескінченну кількість чистих проєктів та потужних ідей! Саме такі кроки наближають нас до чистого світу і екологічно чистої економіки, в основі яких лежить ефективний і швидкий перехід до 100% ВДЕ!”.

Науковці стверджують, що найближче десятиліття буде вирішальним для майбутнього планети. Руслана ж своїм проєктом демонструє, що майбутнє може бути прекрасним, адже сценаріїв багато і далеко не всі песимістичні. І саме зараз кожен із нас може долучитися до того щоб зробити його саме таким! Ми здатні врятувати себе і планету, на якій живемо і яку залишимо нашим дітям!

Закрила захід співачка словами подяки: “Дякую партнерам та однодумцям, без підтримки яких, ми би не зробили цей проєкт, а саме: Українській вітроенергетичній асоціації, компанії "Віндкрафт Україна", WindEurope та платформі Global 100% RE Ukraine”.



Руслана: "Музика і Стихія можуть жити в Гармонії, зрештою, як можуть жити в Гармонії Людина і Природа.
Ми хочемо презентувати новий образ, як символ майбутнього, що дасть Людині нескінченну енергію та свободу.
Ми створили відео, яке символізує Гармонію Людини та Стихії, майбутнє на Чистій Енергії.
Вітер став першою стихією, що подарувала нам натхнення та силу бути першими.
Ми зробили те, на що не відважувались інші.
І тепер ми з нетерпінням чекаємо на Вас, щоб поділитися віднайденою Гармонією і первісною Силою, що дарує нам всім Чиста Енергія Природи.
Майбутнє може бути прекрасним. Сценаріїв багато, далеко не всі песимістичні.
Ми здатні врятувати себе і планету, на якій живемо.
Давайте мріяти і робити це разом!" 





Олена Перетятко

Немає коментарів:

Дописати коментар