Интернет реклама УБС

14.04.20

Про продовження роду

Часто у чоловіків зустрічається думка про необхідність «продовжити рід». Що таке «рід»? Рід - це передача своїх генів і традицій на досить тривалий час. Тобто продовження роду має включати в себе ряд умов:

 Передача генів.

 Передача традицій.

Рід не може існувати ізольовано, поза оточення інших родів. Це так само фактор стійкості роду. Діти в наступних поколіннях повинні одружуватися, виходити заміж, продовжувати рід. На кому і за кого?

У наш час термін «сила роду» звучить все частіше. Хто ж входить в поняття «рід»? Найближчі - це батько і мати, потім їх батьки і так далі.

Добре з'єднатися з цією силою, коли рід благополучний, хороший. Але як з'єднуватися з родом, якщо там є щось «важке», неуспішне, невдале і, може, неприємне?

Давайте розбиратися.

Що дає рід?

Рід наділяє нас трьома силами. Це сила прийняття, сила приналежності і сила благословення.

Сила прийняття дає нам ресурс прийняття себе. Належність - це відчуття себе частиною чогось більшого. Благословення - це рух і легке досягнення цілей. Але з іншого боку, якщо доступ до роду закритий, ці сили можуть перетворитися в перешкоди. Наприклад, постійне самотність, безпліддя, бідність і так далі.

Схвалення

Іноді ми дивимося на матір або батька і думаємо, що вони не досконалі. Багато є жінок і чоловіків, які чекають від своїх батьків ідеалу у всьому.

Коли ми приймаємо матір і батька в своєму серці такими, якими вони є, то стаємо цілісними. Ми стаємо вагомими.

Потрібно прийняти батьків, щоб створити міцну сім'ю.

Багато хто, напевно, чув вислів: «як за кам'яною стіною». Його часто використовують жінки в контексті заміжжя: «хочу бути за чоловіком, як за кам'яною стіною», або «хочу мати сильного чоловіка, який стане мені підтримкою і опорою».

Чоловік може захистити жінку від нових перешкод, але він не захистить вас від минулого болю. Він не зможе створити вам тил і стіну, тому що він - не ваш батько чи мама. Уявляєте, насправді ці дві важливі фігури відповідають за довгие і щасливе сімейне щастя. Жінці потрібно прийняти батьків, щоб створити міцні відносини з чоловіком.

Приналежність

З наукової точки зору, людина отримує генетичну спадковість від своїх батьків і всього роду. Кожен прабатько присутній в людині у вигляді накопичених генетичних характеристик. З духовної точки зору, в будь-якій людині є наслідок заслуг (дій) предків. Дії (карма) кожного прародителя створюють в людині схильності і тенденції.

Від сили вашого роду і взаємин всередині залежить ваш успіх, особисте життя і життєві сценарії.

Дійсно, почуття самотності - це те відчуття, коли ви відійшли далеко від свого роду з якихось причин.

Сила роду і діти

Без підтримки роду ми подібні дереву без коріння: не занадто життєздатні. І листя такого дерева (наступне покоління) може так і не розпуститися. Тоді рід перерветься. Неодружені чоловіки і жінки, сім'ї без дітей - це останні в роду.

Якщо ми деградуємо, йдемо по шляху слабкості і вади, не поважаємо і не любимо батьків, братів, сестер, кидаємо дітей - ми викачуємо енергію з роду на покоління вперед.

З кожним наступним поколінням завдання роду ускладнюються.  Дітям дістається те, що не вирішили до нинішнього покоління, в тому числі, наші невирішені моменти. Іноді буває, що це занадто важкі завдання, і тоді, в кращому випадку, діти не зможуть продовжити рід, а в гіршому - підуть раніше батьків. І навпаки, накопичення сили і мудрості роду переходить з покоління в покоління, виліковує, зцілює його.

Благословення

Війни, революція, безвір'я відрізали родові корені більшості поколінь. Мало хто зараз може розповісти про своє п'яте чи шосте коліно. Найчастіше знання обмежуються поколінням наших прабабусь і прадідусів.

Але сьогодні неважливо знати родовід як такий, важливо прийняти без осуду і з вдячністю життя минулих поколінь. Завдяки цьому прийняттю можливе пожвавлення роду.

Але буває і так: ви і приймаєте, і дозволяєте, але енергії немає, потік родової мудрості не йде. Щоб його відкрити, є благословення. Батьки благословляли дітей на звершення якихось справ, на створення щасливої ​​родини. Цим обрядом вони дозволяли потоку любові, мудрості, достатку та щастя всіх предків посилювати життя своїх дітей. Так вони створювали для них потужне захисне поле для розвитку і успіху.

Хочемо ми цього чи ні, родові програми діють завжди. Але коли ми приймаємо рід, дотримуємося його законів, поминаємо померлих предків, поважаємо і любимо живих, ми отримуємо силу і потужну енергію свого роду.

Адже це рід дозволив вам народитися. Якщо ви народилися, значить, ваш рід дуже сильний. Зміцненням роду ми підвищуємо родову силу і її благочестя, а це запорука народження здорових і геніальних дітей.

Чи замислювалися ви, чому вам довелося народитися саме у вашій родині?

Наші місце і час народження на цій землі не випадкові. Ми самі перед приходом в цей світ домовляємося з душами своїх близьких про вже опрацьовані ситуації і програми.. Втілившись в цьому світі, ми є продовженням нашого роду. І всі наші предки, що жили до нас, продовжують жити в нас. Всі досягнення і навички наших предків є в нашому генетичному коді, який передається по крові і називається родової пам'яттю. Також ми успадковуємо і недосконалості, і відверті помилки наших предків. Вони є генетичним вантажем нашого роду. Всі стереотипи поведінки і мислення, що дісталися нам від предків, передаються нам у вигляді родових програм, які, як і комп'ютерні програми, мають умови активації, чітко визначені параметри роботи і, що найважливіше, можуть бути видалені, оновлені або замінені іншими програмами.

Діагностика родових програм, як правило, зовсім не складна. Потрібно лише уважно відслідковувати закономірності в вашому роду.

Дуже допомагає в цьому складання родового дерева. Згадайте всії своїх братів і сестер, рідних двоюрідних і троюрідних. Чим він або вона займається, особистісні особливості (красивий, невірний, вірний, вчений, багатий, вчитель, кухар, директор і т.д.). Обов'язково врахуйте потрясіння, які відбулися в житті людини: нещасний випадок, великий виграш в лотерею, розлучення, судимість, смертельна хвороба, ранній або негармонійний відхід з життя і т.д..

Свої діти діти своїх братів і сестер. Померлих або абортованих дітей теж згадайте. Свої батьки і всі їх покоління в вашому роду.
Врахуйте щасливі пари, розлучення. Простежте чоловічий рід і жіночу долю в роду. Конфлікти між родичами, причини конфлікту, якщо вони вам відомі.
Така діагностика дозволить визначити програми, що діють в роду.

Системний вірус у спадок

Як ми вже знаємо, в родовій пам'яті містяться всі потрібні для успішного і щасливого життя програми. Ці потрібні програми іноді блокуються системними вірусами - сценаріями несприятливих подій, які передаються далі по роду замість справжніх родових програм.

Як це зазвичай відбувається.

Таке було. Жінка втрачає на Першій світовій війні чоловіка. Горе і потрясіння від втрати коханого нестерпні. Природно, у неї виникають думки про несправедливість життя і зникає довіра до життя (до Бога, Світобудови,). На тлі сильного потрясіння (беручи її енергію) в родову систему прописується системний вірус «втрати чоловіка». Далі її дочка втрачає чоловіка у Другій світовій війні, внучка і правнучка, за відсутністю воєн, втрачають чоловіків в розлученнях.

При цьому ситуації можуть бути якими завгодно. І виявлятися віруси можуть в будь-якій області життя людини. Скрізь буде діяти один і той же принцип:
потрясіння; помилка сприйняття життєвого уроку (нездатність прийняти ситуацію); прописка вірусу; негармонійна доля наступних поколінь.

Будь-яка програма викликає відтік енергії людини. Кожен раз, коли ми згадуємо свого колишнього партнера / ситуацію / будь-яку людину / будь-яке явище, яке свого часу викликало у нас сильні емоції ( прив'язка програми), ми віддаємо свою енергію. Але ж наш енергетичний потенціал потрібен нам самим для вирішення наших життєвих питань і завдань. Коли у нас є постійний відтік енергії, то і в житті, як правило, спостерігаються негативні процеси: ми не можемо знайти хорошу роботу, створити гармонійну сім'ю (або в уже існуючій сім'ї розлад), у нас не вистачає сил для реалізації своїх планів, ми часто хворіємо і т.д.

Програми-віруси, які з'явилися в нашому житті, стають родовими програмами, якщо ми їх не «відпрацюємо».

«І що ж з цим робити?» - запитаєте ви.

Вихід з програми

Можна битися в істериці з приводу несправедливості життя, а можна шукати конструктивний шлях виходу з ситуації, що склалася. Вибрати друге.

- Прийняття - шлях до усвідомлення. На цьому етапі ми визнаємо всі негармонійні і страшні події в нашому роду і в нашому житті. Так, вони були. Люди, які зробили помилки, вчинили так, як могли на той момент свого життя. Якби у Вашої бабусі були сили вчинити інакше, вона б обов'язково це зробила. І якби солдат, який убив Вашого прадіда під час розкуркулення, міг не стріляти, він би не вистрілив. Ніхто ні в чому не винен! Зараз не час посипати голову попелом і нарікати на несправедливість життя, слабкість предків і т.д. Ми з вами теж далекі від ідеалу. І не завжди чинимо найкращим чином. Так що ж нам судити інших? Вони жили в важких умовах. Ми теж притягуємо до себе ті чи інші ситуації в житті для отримання досвіду і усвідомлення.

- Прощення. Програми-віруси «чіпляються» не до всіх людей. Для того щоб програма отримала до людини доступ, він повинен допустити якусь помилку. Але хто в житті не помилявся ?!

Щоб нейтралізувати наслідки своїх помилок досить:

попросити вибачення у тих людей, яким ви могли колись причинити зло, образити, спробувати пробачити всіх, хто колись образив вас (щиро, від усього серця); побажати всім щастя.

Це діє безвідмовно. Прощення коригує все поле подій - в минулому, сьогоденні і майбутньому. Але для того щоб щиро пробачити і попросити вибачення, людині іноді доводиться дуже ретельно працювати над собою, не так просто визнати, що я - такий хороший! - міг бути не правий. Також не завжди є можливість попросити вибачення у людей особисто, до того ж це не завжди доречно. Тоді ми звертаємося до людей подумки - думка не має меж ні на відстані, ні в часі.

- Правильне «розмінування». Сапер помиляється один раз - це знають всі. Самостійна нейтралізація програми-вірусу схожа на роботу сапера: одна помилка - і наслідки можуть бути гірше роботи самої програми.

Ситуація, здавалося б, безвихідна, але вихід є завжди.

У кожної програми є свій творець. Це - та людина / сутність, яка передбачила при створенні програми всі нюанси її дії і нейтралізації. Тільки творець міни знає, як правильно її розмінувати. Так само і тут. Треба подумки  почати вимагати у творців програми нейтралізувати її.

Дія програм-вірусів викликає відтік енергії людини. Природно, ви не просили, щоб у вас «відкачували» енергію. Будь-який відтік енергії відбувається проти волі людини, навіть якщо причиною виникнення послужила його помилка. Один із законів Всесвіту свідчить про недоторканність волі. Порушення цього закону творцями «вірусів» дає нам силу і право протидіяти "вірусу".

- «Хто це зробив?». Традиційно і не без підстав люди шукають причину своїх проблем в інших людях. Ця особливість людської психології прекрасно використовується «магами» і «ворожками», який пропонує «зняти порчу» і навіть розповісти, «ким це зроблено». (А ви потім все життя будете ненавидіти цю людину і витрачати свою енергію.)

На жаль, рівень культури і свідомості людей в наш час такі, що ми самі несвідомо можемо створювати програми, а потім самі ж від них і страждати. Світ на сьогоднішній момент переповнений програмами-вірусами, які люди «чіпляють» на себе, допускаючи типові помилки недотримання етики і законів духовного і астрального світів.

Універсальним антивірусом є бездоганність: стан людини, коли вона слухає свій внутрішній голос, поступає по совісті, поводиться етично по відношенню до інших людей і природу, живе в любові і бажає всім добра.

Якщо людина візьме відповідальність за своє життя в свої руки і стане на шлях бездоганності, то для подібних програм стане вже не досяжним, так як до неї не зможе причепитися ніякої вірус.

Підготував В. Жук

.

Немає коментарів:

Дописати коментар