Интернет реклама УБС

30.09.21

В жовтні у Києві відбудеться 51-й та останній «Кураж»


 Автор Ангеліна Вовк




«Кураж маркет» проведе останній свій захід на ВДНГ 16-17 жовтня та відправиться на безстрокові канікули, з сумом повідомляє засновниця проєкту Альона Гудкова на своїй Фейсбук-сторінці.

Оскільки завершився трирічний контракт із ВДНГ та через певні несприятливі обставини організаторами було прийнято рішення провести останню подію та піти на канікули. 

«Сумно, звісно, сумно! Але значний розвиток проектів та особистостей пов’язаний з радикальними змінами та дискомфортними точками», - пише Альона Гудкова.

Проте, організатори зазначають, що цей «Кураж» буде легендарним, зі справжньою прощальною вечіркою та «фоточками, блискітками і сміттєвим баком))». А також кличуть усіх-усіх відсвяткувати їх день народження, пообійматися та згадати все прекрасне за час існування проєкту.

Що таке «Кураж»?

Кураж — щомісячна барахолка у Києві. Традиційно проводилися денні вечірки, виставки, лекції, майстер-класи, перформанси, розваги та селекції київських ресторанів на фуд-корті. Частина прибутків з івентів передавалася на благодійність. За 5 років проєкт зібрав на благодійність 34 млн гривень.

Три літа поспіль створювався простір, де вільно спілкувалися всі діти, незалежно від стану здоров'я чи певних расових ознак. Вдалося це організувати за фінансової підтримки «Куражу».

У 2019 році запустили фотопроєкт з метою показати, що бути різними — круто. В результаті він отримав золото Effie, був опублікований в американських ЗМІ та виставлений у київському метрополітені. Того ж року відбулася соціальна колаборація із користувачами Monobank. 

Стартував «Кураж» у 2014 році. Тоді ще знаний був під назвою «Кураж базар» і проводився на артзаводі «Платформа». А вже з 2018 подію проводили у 19 павільйоні ВДНГ. Саме там і відбудеться останній захід 16-17 жовтня 2021 року.


Немає коментарів:

Дописати коментар