Интернет реклама УБС

10.01.14

Назарбаєв доручив уряду Казахстана доопрацювати заходи підтримки малого і середнього бізнесу

Малий і середній бізнес - це потужна основа нашого суспільства загальної праці .Джерело: ІА « Новости- Казахстан »

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв доручив уряду за три місяці доповнити програму «Бізнес 2020» заходами підтримки малого та середнього бізнесу ( МСБ), передає ІА "Новости- Казахстан ."

«Доручаю уряду в термін три місяці доповнити програму « Бізнес 2020 » сказаними мною завданнями та внести мені на затвердження», - сказав Назарбаєв на телемості по запуску об'єктів карти індустріалізації.
Також президент Казахстану закликав казахстанців не боятися займатися малим і середнім бізнесом, який повинен стати основною казахстанського суспільства.
«Нашим молодим людям, освіченим казахам, треба думати про це. Не треба думати, що все тут захоплено - прихоплено, нам місця не залишилося - це не так », - сказав Назарбаєв.
Він зазначив, що сьогодні важливо по-новому оцінити роль і значення МСБ . «Це принципове питання не тільки для економіки, але і всього розвитку країни , - додав президент.
«Малий і середній бізнес - це потужна основа нашого суспільства загальної праці . Скажу прямо, той, хто не бачить у розвитку МСБ перспектив для країни, просто сліпий і дурний » , - вважає президент Казахстану.

Ольга Вялих

Немає коментарів:

Дописати коментар