Интернет реклама УБС

04.01.14

У столиці американського автопрому в січні щорічно проходить міжнародний Детройтський автосалон.

Детройтське автошоу 2013 подарувало автолюбителям чимало гучних світових прем'єр і інших знакових подій. Наприклад саме в Детройті були названі переможці конкурсу «Північноамериканський автомобіль року» і « Північноамериканський пікап / SUV року».

У знакових дебютантах також не було нестачі. Так, наприклад, саме в Детройті свій дебют оформив перший автомобіль Infiniti, який отримав ім'я нового зразка. Тут же BMW втілив у металі свої плани з виділення купе 3 -Series в окрему модель 4 -Series, а GM продемонстрував нове покоління Corvette.

Примітно, що в числі новачків виявилося чимало концептуальних кросоверів, про що подбали Honda, Nissan, Volkswagen і Lincoln. Та й «спортсменів» в Детройт з'їхалося чимало. Були серед них представники і BMW, і Bentley, і Maserati і навіть консервативний VW Passat трохи підкачав «м'язи» і приміряв більш спортивний наряд .

В цілому минула виставка виявилася багата на новинки. Пов'язано це, в першу чергу, з ситуацією на американському авторинку  який , на відміну від європейського, торік продемонстрував зростання . Тому не дивно, що світові автовиробники поквапилися заявити про себе якомога голосніше. Багато відвідувачів придбало для себе нові марки автомобілів. Тепер всі чекають на Детройтське автошоу-2014.

Вільям  Тейлор
Ігор Друженко

Немає коментарів:

Дописати коментар