Интернет реклама УБС

13.08.14

ЕПОCІ ЖІНОЧОСТІ НЕПІДВАЛАСНІ ВІКА

Неперевершений майстер авторських аксесуарів, чарівна Каті Залужна, на своєму бенефісі в київському Музеї історії моди, зібрала столичний бомонд! Дивовижні прикраси, як квіти райського саду наповнювали позитивною енергетикою їх господинь і чарували багато чисельних глядачів! Моделі показу були молоді, талановиті та яскраві художниці, багато з яких дебютували на подіумі!
Вся колекція оригінальних старовинних нарядів належить колекціонерові і історику Марині Івановій. Дійство було настільки витонченим і по домашньому гостинним, що весь час не покидало відчуття своєї участі у яскравому святі! Виставка буде продовжуватися далі і організатори, гостинно запрошують вас зануритися в дивовижну атмосферу моди! 3 поверх, сектор А і все це в розкішному ТРЦ "Більшовик", поблизу метро "Шулявка"! А ще поруч знаменита кіностудія художніх фільмів імені геніального українського режисера "Олександра Довженка". Ну, як тут не запропонувати кіношникам таку чудову натуру - зйомки зробити на території виставки "Модерн - епоха жіночності" Музею історії моди Марини Іванової. Показ української колекції "Варенька" проходив за підтримки Арт-центру Якова Гретера і його директора, неймовірно витонченої, вишуканої і аристократичної Леонори Янко. Обов'язково треба показати різні види аксесуарів (вінки, пояси, сумочки). Ідеї для того і народжуються, щоб їх втілювати в життя. А у Каті, напевно, вже давно визрів подібний сценарій і зі своєю головною роллю у цьому фільмі! І там має бути обов'язково красиве і добре закінчення...
Ви можете зануритись у дивовижний світ моди прямо тут, відвідавши сайт чудового майстра аксесуарів Каті Залужної і блискучі фотографії, видатного фотографа Віталія Турбініна.
http://kati.at.ua/publ/modnyj_pokaz_v_muzee_istorii_mod_ot_kati_zaluzhnoj/1-1-0-25
Дмитро Нагорний, Зоя Кравченко

Немає коментарів:

Дописати коментар