Интернет реклама УБС

12.12.14

Чарівником бути зовсім просто!

День святого Миколая чекають як діти, так і дорослі. Малеча продовжує вірити  у дива і тому протягом року намагається мати гарну поведінку, а старші просто сподіваються, що батьки про них не забули і покладуть під подушку невеличкий сюрприз, бо як казав В. Сухомлинський: «Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості».
А тепер уявіть хлопчиків та дівчаток, які очікують на це свято з подвійним бажанням отримати не лише іграшки, книжки, одяг та цукерки, але й відчути домашній затишок, тепло. Адже це так важливо для сиріт – стати частинкою великої сім’ї.
Напередодні свята організовується багато благодійних акцій, участь у яких може взяти кожен. Я думаю, всі знайдуть у своїх шафах давно вже не читані дитячі книжки, іграшки, про які забули і які просто припадають пилом. Я думаю, що кожен може відмовитися від чашечки кави і замість цього купити малюкові коробочку олівців чи фломастерів. Вам здалося, що це така дрібниця? А хіба дитині потрібно більше?
На території усієї України існує безліч акцій, до кількох з яких я пропоную Вам долучитися. 
Так, у Львові продовжує діяти благодійна акція «Подаруй дитині свято», яка існує вже три роки поспіль. Координатори отримують дитячі листи і пропонують Вам здійснити одне із дитячих бажань.
Детальніше про цю акцію можна довідатися на сторінках у соціальних мережах:
https://www.facebook.com/PodarujDitiniSvato, 
http://vk.com/podaryjsvato
Ще один проект допомоги діткам здійснює благодійний фонд «Карітас», який збирає кошти для 13 закладів, а також для дітей із малозабезпечених сімей. Кожен охочий може підтримати акцію за адресою сайту https://ubb.org.ua/uk/project/1206/.
Організатором ще однієї благодійної акції під назвою «Подаруй дитині радість» є Рада Молодіжного клубу Львівського Товариства у Києві. Основне, чого потребують дітки, це теплий одяг, спідня білизна, засоби гігієни, канцтовари і, звісно ж, солодощі. Детальніша інформація знаходиться за покликанням: http://www.lvivtov.kiev.ua/благодійна-акція-до-дня-св-миколая-по/.
Також, якщо Ви ще не купили собі та своїм близьким подарунки до Нового року та Дня святого Миколая, то можете придбати лоти hand-made з творчого аукціону "Казка для кожного", який теж приєднується до благодійності і хоче, щоб дітки усміхалися. Це можна зробити у соціальній мережі «В контакте»: http://vk.com/kazka_dlya_kozhnoho.
Отож не будьте байдужими, станьте чарівниками для дітей хоча б на день, адже творити добро так просто! А натомість отримаєте заряд гарного настрою та відчуєте тепло на серці!
       
Дзуєнко Альона

Немає коментарів:

Дописати коментар